Szerkesztővita:Pianoworld123

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pianoworld123 1 évvel ezelőtt a(z) Üzenőfal témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Pianoworld123!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál szó szerint ne másolj máshonnan, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: vitorlavita 2022. október 8., 16:58 (CEST)Válasz

Kedves Pianoworld123!
A szócikkek ellenőrzését a járőrnek kinevezett szerkesztőtársaink végzik! Nekem csak ún. megerősített szerkesztő-rangom van, sosem kértem a járőr-rangot. Ezért én nem tudom ellenőrzötté nyilvánítani semelyik szócikket.
(Ugyan a megerősített szerkesztő, ha új szócikket ír, akkor a[z új] szócikke automatikusan ellenőrzött attribútumot kap, mivel azt teljes egészében ő írta - de ha egy ellenőrizetlen attribútumú szócikket szerkeszt/módosít, akkor a szócikk továbbra is ellenőrizetlen marad, a korábbi szerkesztés ellenőrizetlensége miatt!)
A járőrök is önkéntesek, és ezért sem kapnak fizetséget. Ők aránylag kevesen vannak, ezért hosszú várólistájuk van az ellenőrzésre váró szócikkekről. Mivel ezt a munkájukat is a szabadidejükben végzik, azért ők választják meg, hogy a várólistában milyen sorrendet tartanak.
Ha szeretnéd az ő figyelmüket felhívni, akkor ne a Tudakozóban tedd fel kérésedet (gondolom, itt találkoztál az azonosítómmal), hanem az ő, a járőrök üzenőfalán. Oda úgy jutsz el, ha megkeresed a Wikipédia embléma alatti baloldali menüben a 'Közösségi portál'-menüpontot, amelyre rákattintás utáni oldalon megtalálod a 'Kocsmafalak, üzenőfalak'-szakaszban a 'Járőrök'-üzenőfalat: Wikipédia:Járőrök_üzenőfala. A linkre kattints rá, és nyiss egy új szakaszt, benne írd meg a kérésedet! Előbb-utóbb válaszolni fog valamelyik járőr!
vitorlavita 2022. október 8., 16:45 (CEST)Válasz

Köszönöm! :) Pianoworld123 vita 2022. október 8., 20:09 (CEST)Válasz

Üzenőfal[szerkesztés]

Örülök, hogy ahogy Vitorla tanácsolta, a járőrök üzenőfalát használtad. Ezzel kapcsolatban van két észrevételem: itt az üzenőfalon külön fejezetbe szokás írni a saját kérésedet, amit forrásszöveg szerkesztése módban a == jelzésekkel határolt fejezetcímmel tehetsz meg (pl.: == szerkesztés jóváhagyás == ), valamint illik mindig aláírni, amit forrásszöveg szerkesztésekor ~~~~ karaktersorral tudsz egyszerűen megejteni (ez a saját beállításodnál megadott, vagy alapértelmezett aláírásodat fogja adni az aktuális időbélyeggel). Úgy rémlik vizuális szerkesztés módban van mindkettőre ikon, de még nem nagyon használtam. Előbb említetteket a járőrök üzenőfalán a szükséges mértékben javítottam. További szép napot/éjjelt! :)
Üdv.: SkuwiK ... v i t a    2022. október 9., 03:23 (CEST)Válasz

Kedves Skuwik,
Köszönöm szépen a részletes választ és javítást :)
Üdv., Nelli Pianoworld123 vita 2022. október 15., 08:39 (CEST)Válasz