Szerkesztővita:Patakipeter7

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Patakipeter7!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Föld-lét vita 2010. augusztus 8., 17:30 (CEST)

Híd-Unió SE[szerkesztés]

Üdv! A cikkben nincsenek források. A cikk megfogalmazása nem semleges, a nevezetessége kérdéses. Ezen kívül a női kézilabda fejezetben leírt tartalom feltételezhetően saját anyag, azonban a a Wikipédia nem az első közlés helye. Ezek figyelembevételével elképzelhető, hogy cikket törlésre fogják jelölni, ha ezeket a követelményeket nem teljesíti. – Tomcsy Soccerball shade.svg üzenet 2010. augusztus 10., 21:23 (CEST)

Kedves Péter, ennek az internetes felületnek, a Wikipédia enciklopédiának a feladata nem az aktuális események, hanem a MÁR KÖZISMERT ÉS FELKUTATOTT TUDÁS ÖSSZEFOGLALÁSA. Sajnos a Híd-Unió SE nem elég nevezetes, országosan ismert személyek nem játszanak benne, a Budapest Kézilabda Bajnokság sem országos jelentőségű.

Megnyugtatlak, hogy az egyesületet bemutató munkád nem fog kárba veszni, csak megfelelő helyet kell neki találni. Ügyesen megcsináltad a felületet, tehát a szerkesztésben jártasságot szereztél :). A wikipédián való szerkesztést saját próbalapokon lehet gyakorolni, PÉLDÁUL a Szerkesztő:Patakipeter7/Híd-Unió SE lapon vagy Szerkesztő:Patakipeter7/Táblázatok stb. Ez megfelel neked? --Rodrigó 2015. január 23., 09:52 (CET)

Átmásoltam a szerkesztő oldalra. De nincs nagy jelentősége: az alapadataim rendelkezésre állnak más formában is, ezeket feldolgozva hamarosan úgy is más fórumra vittem volna. Persze így az aktuális adatok szerkesztésével már nem bíbelődök tovább. Az oldal nyugodtan törölhető, legkésőbb a profilom törése után végképp. Köszi, Péter.