Szerkesztővita:Montanaro

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 12 évvel ezelőtt a(z) Vörös Péter témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Montanaro!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: CsGábormegbeszélés 2010. május 18., 13:49 (CEST)Válasz

Vörös Péter[szerkesztés]

Szia! Nem ártanának a szócikkhez független források (Wikipédia:nevezetesség, WP:MF), illetőleg lehetőleg ne nyomd tele a szócikket reklám jellegű linkekkel, a Wikipédia nem ingyenes reklámfelület. Az olyan állításokat, mint hogy Magyarország legbefolyásosabb tánciskolája, forrással igazolni kell, ez itt nem az önreklámozás helye, hanem enciklopédia. Köszönöm a megértésed. Teemeah fight club 2012. január 8., 18:21 (CET)Válasz

Szia! A linkek források és a tartalom képi megjelenítését segítik. Az oldal szerkesztés alatt áll, statisztikákkal és eredményekkel hamarosan kiegészül. A legfüggetlenebb forrás az adattár lesz. Ne kerülje el figyelmed az "egyik" jelző. Utolsó megjegyzésem pedig annyi, hogy aki reklámozni akar, nem ezt a felületet használja, legalábbis én nem. Megértésem maximális! Montanaro 2012. január 8., 18:42 (CET)

Változtattam, és bár én a felvételeket inkább bizonyító erejűnek gondolnám - kitöröltem őket. A számodra kényes megfogalmazásokat is javítottam. Az eleve tervezettek mellé még több forrást tudnék feltenni, ha tudnám, hogy miként lehet zenét, képet, pdf-et feltölteni. Ebben segíthetnél. Köszönöm! M. 2012. január 8., 21:50 (CET)