Szerkesztővita:Meslac

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hkoala 10 hónappal ezelőtt a(z) Horváth Sándor (katona) témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Meslac!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Iller :o 2006. november 18., 20:22 (CET)Válasz

Vitéz Horváth Sándor hadnagy[szerkesztés]

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad is szerkesztett Vitéz Horváth Sándor hadnagy szócikk témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 4-5 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat, ügyelj arra hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek, távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt, nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Tudor987 vita 2015. január 18., 23:36 (CET)Válasz

Emlékév[szerkesztés]

Kedves Meslac! Ez évben a Wikipédia:A Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékéve – 2015 alkalmából az ilyen témájú cikkeket külön is számon tartjuk. Ha esetleg írsz még ebben a témában, akkor kérlek ne várj rám, írd fel magad a többi közé. Üdvözlettel: Andrew69. 2015. január 30., 20:44 (CET)Válasz


GULAG-emlékdíj
Köszönettel a 2015-ben megtartott Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékéve projektben való részvételért.
Rlevente üzenet 2016. február 25., 08:59 (CET)Válasz
(A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján)

Horváth Sándor (katona)[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Horváth Sándor (katona) szócikk) a https://web.archive.org/web/20130218202727/http://www.magyarhuszar.hu/cikkek/magyar_hosok/magyar_hosok_009.html címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek, fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési segédletet. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Hkoala 2023. június 7., 14:13 (CEST)Válasz