Szerkesztővita:Mendan

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Mendan!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. augusztus 5., 15:11 (CEST)

Reklám[szerkesztés]

Szia! Cégnéven nem lehet regisztrálni nálunk, tehát ha ez a szállodád neve, és továbbra is szerkeszteni szeretnél, akkor válassz egy új nevet, és regisztrálj be azon, vagy pedig kérd az átnevezésedet a WP:BÜRÜ lapon az ott leírtak szerint. Az eddigi linkjeidet töröltem, mivel ez színtiszta reklám volt. Az internet elég sok reklámozási lehetőséget kínál; a Wikipédia speciel nem ilyen. A cikkek semmit sem fejlődtek a linked hozzáadásától, ilyen linkek pedig nem illenek a szócikkekbe. Kérlek, további tevékenységedben mellőzd a reklámozást. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. augusztus 5., 15:11 (CEST)