Szerkesztővita:Madarász Imre

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pallerti 7 évvel ezelőtt a(z) Mi szerepelhet a szerkesztői lapon? témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Madarász Imre!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: PallertiRabbit Hole 2016. szeptember 2., 12:10 (CEST)Válasz

Mi szerepelhet a szerkesztői lapon?[szerkesztés]

A szerkesztői lapod nem a honlapod, mivel a Wikipédia nem blog, ingyenes tárhely vagy közösségi oldal. Tekints rá úgy, mint egy olyan oldalra, ami abban segít, hogy a szerkesztéseidet, illetve a terveidet megszervezze vagy listázza.

A szerkesztők többsége az oldalán röviden bemutatkozik: leírja a keresztnevét, szakterületét, hogy melyik településen lakik vagy hogy milyen nyelveken beszél. Vannak, akik megadják az e-mail címüket vagy Skype azonosítójukat is, illetve feltesznek magukról képet is.

A lapodat leginkább arra érdemes használnod, hogy minél inkább segítse a wikipédiás munkádat. Írhatsz teendők listát, emlékeztetőket vagy listázhatod a legfontosabb oldalaidat vagy eszközöket. Leírhatod a véleményed a Wikipédiáról vagy olyan irányelvekről, amiket szerinted meg kéne változtatni.

Speciális jogosultság esetén (admin, bürokrata, IP-ellenőr, sablonguru vagy OTRS-kezelő) pedig ajánlott kitenni az ezt jelölő sablont.

Kitehetsz a lapodra idézeteket, képeket, illetve a másoktól kapott barnstarokat és elismeréseket. Bővebben erről a Hogyan készíts szerkesztői lapot? oldalon olvashatsz. --PallertiRabbit Hole 2016. szeptember 2., 12:32 (CEST)Válasz