Szerkesztővita:Kmmmarika

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Kmmmarika!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 18., 10:51 (CET)

Ifj Szacsvay.jpg[szerkesztés]

Szia, a Commonsra feltöltött képed leírólapját kiegészítettem, és rátöltöttem egy nagyobb felbontású változatot. A huwikire feltöltött képeidet törlöm, mert ennek a duplikátumai, és ezt ugyanúgy fel lehet használni itt (és bármely más nyelvű wikiben). --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 18., 11:01 (CET)

A képet betettem a Szacsvay Imre (politikus) cikkbe. Itt láthatod, hogy ezt hogyan kell. Ha kérdésed van, jelezd nyugodtan itt, vagy a vitalapomon. (az előbbi hivatkozásra vagy az aláírásom utáni "üzenet" szóra kattintva) --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 18., 11:05 (CET)