Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Kenessey Aurél

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tombenko 2 órával ezelőtt
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Kenessey Aurél!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Felküldési segédlet
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál szó szerint ne másolj máshonnan, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel:
VitaTombenko 2024. július 15., 18:28 (CEST)
Válasz

Szia, köszi a kontaktot! Csináltam egy próbaoldalt, szeretném tudni, hogy mi a következő lépés. Továbbá, jó lenne feltölteni egy képet az életrajzhoz, és érdekelne, hogy mikor lesz nyilvánosan elérhető? Mi az, ami esetleg még hiányzik. Nagyon hálás lennék, ha tudnál válaszolni és segíteni. Üdvözlettel, Aurél Kenessey Aurél vita 2024. július 15., 20:38 (CEST)Válasz
Érdemes a bevezető elejére egy {{személy infobox}}(?) sablont tenni, az már kitölthető, és egy csomó feladatot elvégez helyetted. Ennek van egy kép paramétere, ha a Commonsban van róla kép, akkor be lehet csatolni. Ha nincs, akkor oda töltsd föl, és után tudod csatolni.
Ha a próbalapod késznek érzed, csak simán nevezd át, ez a jobb felső részen található linkkel tehető meg. Ezután, mivel még nem vagy megerősített szerkesztő, valakinek le kell ellenőriznie, ezt külön kérheted a járőröktől.
VitaTombenko 2024. július 15., 22:37 (CEST)Válasz