Szerkesztővita:Ja6ni

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Karmela 10 évvel ezelőtt a(z) Kérlek ne vedd rossz néven témában

Kedves Szerkesztőtárs

Esetleg keress meg e-mailben, találjunk ki egy működő üzleti modellt. Robogos vita 2014. január 27., 16:13 (CET)Válasz

Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Ja6ni!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: --Karmela posta 2014. február 4., 00:10 (CET)Válasz

Kérlek ne vedd rossz néven[szerkesztés]

de visszavontam a Tudakozó vitalapján tett javításaidat annak dacára, hogy azok valóban javítások. Ugyanis nem szokás itt kijavítani egymás hozzászólását a közösségi lapokon – éppen az ellenkezője vonatkozik ezekre az aláírt hozzászólásokra, mint az aláíratlan cikkekre.

Megjegyzem én magam mindenkit felhatalmazok rá ás megkérek arra, hogy minden különösebb kommentár nélkül javítsa ki a hozzászólásaimban ejtett helyesírási vagy központozási hibát közvetlenül az én szövegemben. Ez azonban csak az én hozzászólásaimra vonatkozik, és másokét én is úgy hagyom, ahogy beírta.

--Karmela posta

Üdvözöllek, Karmela!

Csak unatkoztam! Ezért szerettem volna valami hasznosabb elfoglaltságot találni magamnak, ami a Wiki jobb, behatóbb megismerésében valósult meg. Eközben bukkantam az "akkora" szócska helytelen használatára, mely tuti, hogy gépelési hiba volt... És mindenképpen korrigálni akartam, annál is inkább, mert értelmezési problémát okoz, ha nem javítom az "akkorra" szócskára. De mire eljutottam idáig, addigra az egész lapot átfésültem.

Ne haragudj! Legközelebb visszafogom magam. Üdv! xD --ja6ni vita 2014. február 5., 11:21 (CET)Válasz

Ó, nehogy már visszafogd magad! Van tallózni való bőven: Kategória:Lektorálandó lapok hónapok szerint és Kategória:Lektorálandó lapok megjelölési dátum nélkül‎ --Karmela posta 2014. február 5., 16:37 (CET)Válasz