Szerkesztővita:Haldek

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
#f5fffa


Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Haldek!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2009. január 4., 18:21 (CET)


If you don't speak Hungarian, please click here.


Ha személyes üzeneted van, kérlek küldj e-mailt.

Megerősített szerkesztői jog[szerkesztés]

Szia! A WP:BÜRÜre érkezett kérés alapján megerősített szerkesztő lettél. További jó szerkesztést. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2011. április 16., 22:32 (CEST)

Ny Dunántúli, és győri wikipédisták.[szerkesztés]

Engedelmeddel hozzáadtam a lapodhoz a Nyugat-dunántúli wikipédisták és a Győri wikipédisták kategóriát HotCat-tel. PallertiLapin.svgRabbit Hole 2011. április 22., 08:45 (CEST)

User Android, User windows[szerkesztés]

A User android, User windows szócikkeidet felteszem azonnali törlésre - ilyen szócikkeknek nincs értelme. Átettem őket a Sablon: névtérbe, légy szíves ilyeneket ott csinálj.

Ellenőrzés[szerkesztés]

Kész, minden jót! – Hunyadym HunyadymVita 2011. április 25., 00:58 (CEST)

Kész, további jó szerkesztést! – Hunyadym HunyadymVita 2011. május 7., 11:54 (CEST)

Ellenőriztem, minden jót! – Hunyadym HunyadymVita 2011. május 24., 13:55 (CEST)

Fájl:Gyori eto kc logo.png[szerkesztés]

Szia, a klub honlapja szerint minden anyaguk jogvédett. Írásos engedély nélkül nem tehetsz szabad licencet a képekre. Kérlek kövesd a WP:OTRS oldalon leírtakat. Üdv Xiǎolóng Dragon01.svg vigyázz, harap! 2011. május 15., 20:06 (CEST)

Szia, lejárt az engedélykérésre szánt 30 nap. Üdv Xiǎolóng Dragon01.svg vigyázz, harap! 2011. június 16., 15:56 (CEST)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok![szerkesztés]

Christmas tree.svg

Álmodik a fenyőfácska
Odakinn az erdőn
Ragyogó lesz a ruhája
Ha az ünnep eljön

Csillag röppen a hegyére
Gyertya lángja lobban
Dallal várják és örömmel
Boldog otthonokban

Legszebb álma mégis az, hogy
mindenki szívébe
költözzék be szent karácsony
ünnepén a béke

– Fésüs Éva: Álmodik a fenyőfácska

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok! PallertiLapin.svgRabbit Hole 2011. december 24., 16:12 (CET)

Aláírás[szerkesztés]

Szia!

A Wikipédiában van egy lehetőség arra, hogy nagyon egyszerűen elhelyezd aláírásodat, dátumostul, mindenestül. A Wikipédiabeli speciális aláírásból nem csak a Wikipédián használt neved derül ki, hanem rögtön két linket is tartalmaz. Az egyik a többi szerkesztőnek szóló bemutatkozásodra mutat, a másik pedig arra a lapra, ahol üzenni lehet neked. Ehhez az „aláíráshoz” segítséget ad a szoftver. Elég, ha az üzeneted befejeztével az aláírás helyett rákattintasz a harmadik képecskére a szerkesztőablak fölött:

Aláírás gomb vector.svg


akkor ennek az aláírógombnak a hatására a szoftver beilleszt a szövegedbe négy hullámvonalat.
Ha ezután arra a gombra is rákattintasz, ami így néz ki: Lap mentése, akkor a szoftver lecseréli a hullámvonalakat az aláírás szövegére és az aktuális dátumra, órára.
Az aláírásként megjelenített szöveget a regisztrált szerkesztők a „beállításaim” fül segítségével meg is változtathatják.

Megjegyzések

  • Amíg nem jelentkeztél be, az IP-címedet jelenteti meg az aláírás.
  • A bemutatkozólapodra mutató link csak akkor lesz kék, ha van rajta valami, amíg üres, addig pirosan fog virítani.
  • Az üzenőlapodra mutató link csak magán az üzenőlapon jelenik meg vastag fekete szövegként, mindenhol máshol rendes linknek mutatkozik.
  • Más módon is elérheted, hogy bekerüljön a szövegbe a négy hullámvonal, nem csak az aláírógombbal:
  • a négy tildét (hullámvonalat) a szerkesztési ablak alatt is megtalálod, vagy
  • közvetlenül is beírhatod: ~~~~.
  • az Alt Gr+1 (a fő billentyűzeten) billentyűkombinációnak (windows alapú rendszereken), és
  • az Alt+1 2 6 (a számok a számbillentyűzeten) kombinációnak (windows alapú rendszereken) is ugyanez a hatása.
  • ha a gombot használod, akkor kapsz egy gondolatjelet is az aláírásod elé.

misibacsi*üzenet 2014. január 7., 04:54 (CET)
Szia, ezt eddig is tudtam és mindig így írok alá!
Közben utána néztem, hogy miért írhattad ezt nekem és látom, hogy az MLM vitalapján, ez valamiért nem jelent meg! Tuti aláírtam, de mentés után nem ellenőriztem! Ezután figyelni fogom! :-) HaldekHéraldique meuble Feu.svglángoló 2014. január 8., 20:39 (CET)

ETO-SZESE[szerkesztés]

Szia Haldek! Elkezdted a ETO-SZESE cikket, de már több mint négy hónapja nem szerkesztetted. Levehetjük-e róla az építés alatt sablont? Üdv: Piraeus vita 2014. január 21., 21:32 (CET)

Vettem. Kösz a visszajelzést! Piraeus vita 2014. január 22., 19:22 (CET)

Fájl:Etofutsaal.JPG[szerkesztés]

Szia! Ezen a logón kicseréltem a licencet. Ahhoz, hogy a képet szabad licenc alá lehessen helyezni, a klub írásbeli engedélyére volna szükség. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával. A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Arra is lehetőség van, hogy jogvédettként legyen használva a fájl, de ebben az esetben is szükség van a klub hozzájárulására. Az engedélyt a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd, kérlek! Köszönöm. --Regasterios vita 2014. július 21., 22:51 (CEST)

Fájl:Etofutsaal.JPG[szerkesztés]

Szia, van erről a logóról beérkezett engedélyleveled? Keress meg lécci (privátban is jó, ha nem akarsz irkálni). --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2014. szeptember 12., 13:02 (CEST)

Audi Aréna Győr[szerkesztés]

Szia, csináltam egy csonkocskát – ha van kedved folytathatod: Audi Aréna Győr --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2014. november 16., 15:37 (CET)