Szerkesztővita:Gigi989

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Matteo55 12 évvel ezelőtt a(z) Mentorálás témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Gigi989!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. augusztus 23., 14:47 (CEST)Válasz

Üdv! Örülök/örülünk, hogy csatlakoztál a Wikipédiához, és máris bővíted! Néhány tanács, ami megkönnyíti a többi szerkesztő, és az elírások, helyesírásért-harapó-emberek :) munkáját:

  • Kötőjel helyett használj gondolatjelet (–), ha úgy helyes. Itt tudod megnézni, mikor használjuk: Nagykötőjel#Használata a helyesírás szerint
  • Figyelj a városnevek melléknévi alakjára (ugye alaphelyzetben kisbetűsödik, azonban pl. New York helyes melléknévi alakja New York-i)
  • Főleg a sorozatok epizódjainak ismertetésénél (nem a bő epizódleíróra, hanem az epizódlistára vonatkozik) próbáld kerülni az olyan információk közlését, amiből a rész egy poénja, vagy a rész vége derül ki.

Üdv.

Ne változtass előre[szerkesztés]

Üdv, nem tudom hanyadjára fogom visszavonni ezeket a szerkesztéseidet, de kérlek ne változtass a sorozatoknál semmit előre. Azaz, amíg nem megy le egy epizód, és csak feltevésekre, pletykákra, előzetes hírekre lehet alapozni (attól függetlenül, hogy a CBS oldalán is ott van illetve most látom, hogy az csak egy spoilertv-s link, szóval még inkább...), addig hagyj mindent úgy ahogy van, mivel a Wikipédia nem rajongói oldal.

Illetve nem tudom elolvastad-e az előző hozzászólást itt a vitalapodon, de használj nagykötőjelet (–) az évek közötti időtartamoknál. (A - nem ugyanaz, mint a –).

Kösz.

Mentorálás[szerkesztés]

Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a többi mentor közül. - Forgács Máté alias Matteo55 és a kritikák rólam 2011. szeptember 3., 15:26 (CEST)Válasz