Szerkesztővita:Atanyizs

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Atanyizs 5 évvel ezelőtt a(z) Hiányos leírólap témában
Köszöntünk a Wikipédiában, kedves Atanyizs!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. Ott, a szerkesztői lapodon írhatsz az érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Vitalapja minden szócikknek, szerkesztői lapnak van. Ez a lap például a te szerkesztői vitalapod („szerkesztővitád”); aki neked üzenni akar, ide fog írni. Ha üzenetet kaptál, arra az oldal legtetején a szerkesztői neved mellett megjelenő kis sárga csík figyelmeztet téged. A szócikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg a szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! --Sphenodon vita 2015. április 30., 12:17 (CEST)Válasz


If you don’t speak Hungarian, please click here.

Hiányos leírólap[szerkesztés]

Az általad felküldött kép (AtanyiLaszlo.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
A képeidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

Képészmérnök vita 2015. május 4., 19:03 (CEST)Válasz

Szia! Ehhez a képhez szükség lenne a szerző írásos engedélyére, amelyet a permissions-hu@wikimedia.org címre kell elküldeni. – Regasterios vita 2018. december 7., 23:52 (CET)Válasz

Szia! A képet én készítettem, de az infónál ott van a CC BY-SA 3.0 licensz, az nem megfelelő? – Atanyizs vita 2018. december 11., 11:52 (CET)Válasz

Köszönöm a választ. Megfelelő, de nem elegendő a licenc megjelölése, mert a fotót korábban máshol már publikáltad, amint azt meg is jelölted a leírólapon. Ilyen esetben a szerzőnek (ez esetben neked) kell küldenie egy írásos nyilatkozatot arról, hogy engedélyezi a kép használatát. Az alábbi engedélyt küldd el, kérlek a permissions-hu@wikimedia.org címre, a megfelelő részeket értelemszerűen kitöltve:

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

  • <<a Wikimedia Commonsra felküldés pontos helye (vagy a kép(ek) webcíme (URL), vagy a képek bármilyen, egyértelmű meghatározása)>>

Beleegyezem, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC-BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra. Elfogadom, hogy biztosítom a jogot a képek terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igény szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • <<a megjelölés formája>>

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]


– Regasterios vita 2018. december 11., 13:54 (CET)Válasz

Köszönöm a segítséget, az emailt elküldtem, bízom benne, hogy most már rendben lesz. – Atanyizs vita 2018. december 11., 14:15 (CET)Válasz