„Szerkesztővita:Repeater~huwiki” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A felhasználóneved meg fog változni
(Új oldal, tartalma: „{{subst:Üdvözlet-új|user=~~~~}}”)
 
(A felhasználóneved meg fog változni)
</div>
</div><!-- Sablon:Üdvözlet vége -->
 
== A felhasználóneved meg fog változni ==
 
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="hu" dir="ltr">
Üdv!
 
A Wikimédia fejlesztőcsapata hamarosan megváltoztatja a felhasználónevek működését. Ez része annak a folyamatos munkának, hogy újabb, jobb eszközöket nyújtsunk a felhasználóinknak (például a wikik közötti értesítést). A változás eredményeképp a szerkesztői azonosítód mindenhol ugyanaz lesz. Ez lehetővé tesz majd olyan új fejlesztéseket, amik megkönnyítik neked a szerkesztést és a kommunikációt, és rugalmasabbá teszik a jogosultságkezelést. Mindez azzal jár, hogy a közel 900 Wikimédia-wiki összes felhasználónevének egyedinek kell lennie. Az [[m:Special:MyLanguage/Single User Login finalisation announcement|erről szóló bejelentésből]] tudsz részletesebb információkhoz jutni.
 
Sajnos más is használja ugyanazt a felhasználónevet, mint te (<nowiki>Repeater</nowiki>). Hogy biztosak lehessünk benne, hogy mindketten használni tudjátok az összes Wikimédia-projektet, lefoglaltuk neked a <nowiki>Repeater~huwiki</nowiki> nevet. Ha ez megfelel, nem kell tenned semmit. Ha nem tetszik, [[Special:GlobalRenameRequest|kérhetsz másikat]]. Ha úgy gondolod, hogy az összes ilyen nevű fiók hozzád tartozik, és ez az üzenet hibás, akkor látogass el a [[Special:MergeAccount|Speciális:Szerkesztői fiókok egyesítése]] lapra, és ellenőrizd, és összekapcsold a fiókjaidat az átnevezés megelőzésére.
 
A fiókod ugyanúgy működni fog, mint korábban, és az összes meglévő szerkesztésed megmarad, viszont az új nevet kell majd használnod bejelentkezéskor.
 
A kellemetlenségért elnézésedet kérjük.
 
Üdv,<br />[[m:User:Keegan (WMF)|Keegan Peterzell]]<br />Kapcsolattartó, Wikimédia Alapítvány
</div> 2015. március 20., 08:44 (CET)
<!-- SUL finalisation notification -->

Navigációs menü