„Szerkesztővita:Bandee0615” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 11 évvel ezelőtt
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Vander (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
Címke: Visszaállítva
Bandee0615 (vitalap | szerkesztései)
Eltávolítás! Egyszer ez már ki lett tárgyalva.
Címkék: Kézi visszaállítás Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés Haladó mobilszerkesztés
47. sor: 47. sor:
*[[/Archívum2022|2022]]
*[[/Archívum2022|2022]]
|250px}}
|250px}}

== Cselekmény ==

Szia!
Látom, hogy több újabb film szócikkét hoztad létre, ami jó, de az már kevesbé, hogy továbbra is a mennyiséged halmozod a minőség helyett. Ne feledd, a Wikin nem (csak) magadnak szerkesztesz, hanem annak a sokaságnak, akik innen szeretnének tájékozódni! Az már valami, hogy a cselekmény helyére legalább egy-két mondatot beírsz – a semminél legalábbis több –, de így is vannak teljesen üres cselekményű szócikkek a közelmúltból, mint [[Az ember a rács mögött]], [[Álpozitív]], [[Szexterápia (film)]]. Arra kérnélek vagy írd meg rendesen, akár csak röviden összefoglalva a cselekményt (szinopszis), vagy ha ez nehézséget okoz kérj meg valakit, hogy segítsen ebben neked, mert cselekmény nélküli filmszócikkekre nemigazán van szükség a Wikin. Tartsd szem előtt, hogy szerkesztőként elsődlegesen mások informálása a feladatod. További jó szerkesztést! Vander <sup>[[Szerkesztővita:Vander|Jtömb]]</sup> 2022. november 14., 21:17 (CET)

:Szia! Remélem emlékszel, hogy ezt már korábban kitárgyaltuk néhány szerktárssal együtt (Misibácsi, HG, stb.). A wikipédia az szabad enciklopédia, annyit szerkesztünk, amennyit akarunk és tudunk, sokszor fel is tüntetem a fordítás szakaszt enwikiről, vagy éppen feltüntetem a csonk-film szakaszt legalul. Inkább csonk-szakasszal vagy rövid történettel írom meg a cselekmény részt, mint hogy teli nyelvtani hibával vagy hasonló. Sajnos a történetírás nem az erősségem. De ezt már Hufival jó párszor megbeszéltem. Maradok az 1-2 mondatos rövid történetnél. Amiket írtál, azoknál épp nem írtam, esetleg te írnál nekik, ha nem túl nagy kérés? Köszi szépen, neked is jó szerkesztést! [[Szerkesztő:Bandee0615|Bandee0615]] <sup>[[Szerkesztővita:Bandee0615|vita]]</sup> 2022. november 14., 21:27 (CET)
::Hogyne emlékeznék, de láthatóan te azért még mindig hajlamos vagy úgy tenni, mintha mi sem történt volna, ezért szóltam megint, ahogy akkor is egyébként, hogy emlékeztesselek: ez nem a te privát játszótered, ahol "annyit szerkesztünk, amennyit akarunk és tudunk"! Nem, ha azok hiányos, rossz minőségű szócikkek, azokból ugyanis kevés is sok, ezért is disszonáns tőled más szerkesztők bírálata. Mégegyszer mondom: másokat kell informálnod a szerkesztéseiddel, nem a saját önmegvalósításodra felhasználnod! (Annál is kevésbé, mert a világot nem érdeklik holmi nicknéven futó wikipédisták.) Légyszíves ezt tartsd szem előtt. Másrészt azt sem értem, hogy ha szócikk többi része megy, a leírás miért nem? Oda is ugyanolyan mondatokat kell írni: "XY ezt és ezt csinálja, ez és ez törtenik..." stb., mi olyan nehéz ezen? Vander <sup>[[Szerkesztővita:Vander|Jtömb]]</sup> 2022. november 15., 03:30 (CET)

A lap 2022. november 15., 09:41-kori változata

Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Bandee0615!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. október 25., 15:30 (CEST)Válasz

Archívum

Archívum (?)