Mandy Rose

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Mandy Rose
Mandy Rose 2016-ban
Mandy Rose 2016-ban
Személyes adatok
Születési névAmanda Rose Saccomanno
Egyéb nevekMandy Rose
SzületettWestchester megye, New York állam,  Amerikai Egyesült Államok
1991július 18. (32 éves)
Nemzetiségeamerikai Amerikai Egyesült Államok
FoglalkozásaPankrátor
HázastársaSabby Piscitelli (2018. április – )
Magasság163 cm
Súly54 kg
Pályafutása
Harcművészet típusaPankráció
EdzőBooker T
Sara Del Rey
Lita
Billy Gunn
Aktív évek2015-

Mandy Rose az IMDb-n
A Wikimédia Commons tartalmaz Mandy Rose témájú médiaállományokat.
Mandy Rose és Sonya Deville, a WrestleMania 34-en

Amanda Rose Saccomanno (ismertebb nevén Mandy Rose) (Westchester megye, New York állam, 1991. július 18. –) amerikai pankrátor, televíziós személyiség és egykori fitneszedző. 2015-ben, Mandy Rose néven írta alá a szerződést a WWE-vel, ahol a SmackDown csapatába került, később pedig szerepet kapott a Total Divas című műsorban is.

Profi pankrátor karrier[szerkesztés]

Amanda Rose Saccomanno a New York-i Westchester megyében született, a négy gyermek közül Ő volt a legkisebb. Ír és olasz származású. Gyermekkori beceneve "Hamburger" volt. Yorktown Főiskolán tanult, ahol táncos volt. Később szerzett diplomát Iona Főiskolán, beszédpatológiából. 2013-ban részt vett első fitnesz versenyén (World Bodybuilding Fitness & Fashion Boston Show), amit meg is nyert. Ezt követően a WWE Tough Enough nevű versenyének hatodik szezonjába indult el versenyzőként, amely 2015 júniusában indult. Egészen a döntőig jutott, de ott elvesztette az Alicia Fox elleni mérkőzést, így második helyezett lett. A Tough Enough szezon finálé után kiderült, hogy Rose ötéves szerződést írt alá a társasággal. Rose debütált a WWE fejlődési területén, az NXT-ben, egy hatszemélyes tag team meccsen, Floridában, 2016. január 30-án. Az NXT szeptember 28-i epizódjában Rose elvesztette első televíziós versenyét Ember Moon ellen. 2017. november 20-án, Raw-ban, Rose csatlakozott Sonya Deville-hez és Paige-hez, és megtámadták Sasha Banks-t, Bayley-t, Mickie James-et és Alexa Bliss-et. Egy héttel később a trió neve "Absolution" lett. 2018. január 28-án részt vett a Royal Rumble rendezvényen, de Lita kiejtette őt. Februárban Rose részt vett az első női Elimination Chamber mérkőzésen, ahol Alexa Bliss legyőzte. Nem sokkal később az Absolution megszűnt, de folytatta a szövetséget Devillel. 2018 vége felé Rose elkezdett rivalizálni Naomival. 2019. január 27-én, a Royal Rumble rendezvényen kiejtették egymást a Royal Rumble meccsen, ahol Rose 25 perc 50 másodpercet töltött a ringben.

Bevonuló zenéi[szerkesztés]

  • Golden Goddess (Entrance Theme)

Magánélete[szerkesztés]

Saccomanno Orlandóban (Florida) lakik. Rendszeresen űzi a jóga, a pilátesz és a CrossFit edzéseket.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Mandy Rose című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Források[szerkesztés]