Ugrás a tartalomhoz

Georgie & Mandy’s First Marriage

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Georgie & Mandy’s First Marriage
(Georgie & Mandy's First Marriage)
Műfajszitkom

Alkotó
Főszereplő

Ország Amerikai Egyesült Államok
Nyelvangol
Gyártás
Vezető producer
  • Chuck Lorre
  • Steven Molaro
  • Steve Holland
Gyártó
  • Chuck Lorre Productions
  • Warner Bros. Television Studios
ForgalmazóCBS
Sugárzás
Eredeti adóCBS
Eredeti sugárzás kezdete2024
Kronológia
ElőzőAz ifjú Sheldon
Kapcsolódó műsorAgymenők
További információk
SablonWikidataSegítség

A Georgie & Mandy’s First Marriage 2024-ben bemutatásra kerülő amerikai szitkom, amelyet Chuck Lorre, Steven Molaro és Steve Holland készítettek. Ez a harmadik televíziós sorozat az Agymenők franchise-ban, és közvetlen spin-offja Az ifjú Sheldon sorozatnak. A főbb szerepekben Montana Jordan, Emily Osment, Will Sasso és Rachel Bay Jones látható.

A sorozat premierje 2024 végén várható a CBS csatornán.

Szereplők[szerkesztés]

Szereplő Színész Magyar hang
Georgie Cooper Montana Jordan
Mandy McAllister Emily Osment
Jim McAllister Will Sasso
Audrey McAllister Rachel Bay Jones

A sorozat készítése[szerkesztés]

2024 januárjában bejelentették, hogy Az ifjú Sheldon spin-offja fejlesztés alatt áll a CBS-nél.[1] 2024 márciusában bejelentették, hogy a CBS zöld utat adott a Young Sheldon spinoffnak.

A spin-off középpontjában a fiatal házas szülők, Georgie Cooper (Montana Jordan) és felesége, Mandy McAllister (Emily Osment) szereplői állnak, akik "a felnőttkor, a gyermeknevelés és a házasság kihívásaiban navigálnak".[2] Azt is bejelentették, hogy Chuck Lorre, Steven Molaro és Steve Holland alkotótársak írják és készítik a spin-offot.[2][1] 2024 májusában jelentették be a sorozat címét, a Georgie & Mandy's First Marriage-t, és a sorozat premierje 2024 végén lesz a CBS-en.[3][4]

A sorozatban részt vevő produkciós cégek a Lorre's Chuck Lorre Productions és a Warner Bros. Television Studios.[2]

Szereplők[szerkesztés]

2024 márciusában bejelentették, hogy Montana Jordan és Emily Osment megismétli karaktereiket, George "Georgie" Cooper Jr.-t és Amanda "Mandy" McAllistert Az ifjú Sheldonból.[2] 2024 májusában arról számoltak be, hogy Will Sasso és Rachel Bay Jones ismételten eljátsszák Mandy szüleinek szerepét sorozatban.[5]

Filmforgatás[szerkesztés]

A sorozat forgatása a tervek szerint 2024 júliusában kezdődik, élő közönség előtt.[6][7]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. a b Andreeva: 'Young Sheldon' Spinoff About Georgie & Mandy Nears CBS Series Order From Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland. Deadline Hollywood, 2024. január 12. [2024. május 2-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2024. május 2.)
  2. a b c d Cordero: CBS Orders 'Young Sheldon' Georgie & Mandy Spinoff Series Starring Montana Jordan And Emily Osment. Deadline Hollywood, 2024. március 5. [2024. május 2-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2024. május 2.)
  3. Schwartz: Young Sheldon's Georgie and Mandy Spinoff Gets a Surprising Title — Will New Show Undo Big Bang Lore?. TVLine, 2024. május 2. [2024. május 2-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2024. május 2.)
  4. Cordero: CBS Teases New Series 'Matlock,' 'NCIS: Origins' & 'Georgie & Mandy's First Marriage'. Deadline Hollywood, 2024. május 2. [2024. május 2-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2024. május 2.)
  5. Schwartz: Georgie & Mandy's First Marriage: Will Sasso and Rachel Bay Jones Join Young Sheldon Spinoff as Series Regulars. TVLine, 2024. május 15. [2024. május 15-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2024. május 15.)
  6. Kile: Everything We Know About the 'Young Sheldon' Spinoff Series. Entertainment Tonight, 2024. május 17. (Hozzáférés: 2024. június 10.)
  7. Callahan: 'Young Sheldon' ended, but a spinoff is on the way. What we know (angol nyelven). Today, 2024. május 17. (Hozzáférés: 2024. június 10.)

Fordítás[szerkesztés]

Ez a szócikk részben vagy egészben a Georgie & Mandy's First Marriage című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

További információk[szerkesztés]