Brandon Call

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Brandon Call
SzületettBrandon Spencer Lee Call
1976. november 17. (47 éves)
Torrance
Állampolgárságaamerikai
Nemzetiségeamerikai
Foglalkozása
  • színész
  • televíziós színész
  • filmszínész
  • színházi színész
IskoláiYoung Actors Space
Színészi pályafutása
Aktív évek1985 – 1998
Híres szerepeiHobbie Buchanan (Baywatch)
J.T. Lambert (Egyről a kettőre)
Tevékenységszínész

SablonWikidataSegítség

Brandon Spencer Lee Call (Torrance, Kalifornia, 1976. november 17. –) amerikai színész. Karrierje kezdetén az NBC-n futó Santa Barbara című napi sorozatban bukkant fel, majd J.T. Lambertet személyesítette meg az ABC-csatorna Egyről a kettőre című sorozatában, miután egy rövid ideig Hobbie Buchanan szerepében volt látható a Baywatch első évadában. A Vak végzet című filmben Rutger Hauer mellett Billy Deveraux szerepében is lehetett látni.

Élete[szerkesztés]

Brandon a kaliforniai Torrence-ben született Elyse Pollack és Richard Call fiaként. Három testvére van, két húga, Dee Anne és Tandi, és egy öccse, Dustin.

Miután 1996 szeptemberében egy felvétel után elhagyta az Egyről a kettőre forgatási helyszínét, egy ismeretlen fegyveres támadt rá. Úgy tűnt, hogy ez egy véletlen támadás volt és a fegyveres nem tudta, kit támadt meg. Bár mindkét karját meglőtték, a sérülései nem voltak súlyosak és teljesen felépült.

Szerepei (válogatás)[szerkesztés]

Televízió[szerkesztés]

Mozifilmek[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Brandon Call című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.