Vita:Maracuja, Datolyapart fővárosa

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rlevente 7 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés eredménye (2016. június) témában

A lap a Rumini-sorozatban szereplő városok egyike.

Maracujáról (Datolyapart fővárosáról) még nem készült cikk.


Aki meg tudná mondani, hogy mi a probléma a lappal, kérem írja meg kérem . – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kovács Panna (vitalap | szerkesztései)

Egyébként szerintem is nem azonnalira, hanem törlési megbeszélésre kellene jelölni. Lehetőséget adva a szócikk szerkesztőjének az érvei elmondására. Megadott forrást? Meg. A szócikk címe rossz, de ezt át lehet nevezni. Apród vita 2016. június 19., 21:06 (CEST)Válasz

Kiírtam a törlési megbeszélést. – Malatinszky vita 2016. június 19., 23:03 (CEST)Válasz


Köszönöm Apród, sokat segítettél, mivel még kezdő vagyok. Ha lehetséges, töröld kérlek, hogy újraírhassam, és ne legyen belőle kettő. Ha pedig meg tudnád mondani, hogy lehet más címet adni, azt is megköszönném. Pl:Maracuja(város) – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kovács Panna (vitalap | szerkesztései)

Kedves Kovács Panna,

Mivel, mint mondod, még kezdő vagy, hadd magyarázzak el néhány dolgot:

  • A vitalapokon (mint amilyen ez itt) alá szoktuk írni a hozzászólásainkat. Ennek az a módja, hogy négy hullámvonalat ~~~~ írunk a hozzászólás végére; ezt aztán a rendszer átalakítja időbélyegzős aláírássá, olyanná, mint amit Apród és az én hozzászólásom végén is láthatsz. Az aláírásodat pótoltam az eddigi hozzászólásaidban, de a jövőben, légy szíves, írd alá a vitalapi hozzászólásaidat. (Amikor cikket szerkesztesz, nem kell aláírás.)
  • Vigyázz arra, hogy amikor egy vitalapra írsz, ne töröld ki más hozzászólásait; ez nagyon udvariatlan gesztusnak számít. Most visszaállítottam Apród beírását meg az enyémet, amiket valószínűleg véletlenül töröltél, de igyekezz, hogy máskor ne történjen ilyen.
  • A cikked címe formailag nem jó, de ezen most ne aggódjál, ha arra kerül sor, majd valamelyik tapasztaltabb szerkesztő átnevezi. Nem kell újraírnod, és nem lesz belőle kettő.
  • A cikked témaválasztásával az a baj, hogy ez a mesebeli város valószínűleg nem eléggé nevezetes önmagában ahhoz, hogy lehessen róla a szabályaink szerint önálló cikk. Az idevágó szabályokat a Wikipédia:Nevezetesség (fikció) lapon olvashatod el, de a lényeg az, hogy csak olyankor szoktunk mesebeli helyről cikket írni, amikor arról más helyen is írnak, mint az adott mesében. Mivel a cikkedet egy szerkesztő (OsvátA) azonnal törölni akarta, de egy másik (te, de később Apród is) kifogásoltátok ezt, a kérdésről törlési megbeszélést indítottam a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Maracuja, Datolyapart fővárosa lapon. Ebben te is részt vehetsz. A megbeszélés kimenetele lehet az, hogy a cikket töröljük, lehet az, hogy a cikk megmarad, de lehet valami kompromisszum is, például az, hogy a Rumini-könyvekről készül egy cikk, ahol megemlítjük ezt a helyszínt.

Malatinszky vita 2016. június 20., 16:42 (CEST)Válasz

Törlési megbeszélés eredménye (2016. június)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: wikiképességét alátámasztó független források hiányában törölve. – Rlevente üzenet 2016. június 27., 11:34 (CEST)Válasz

Maracuja, Datolyapart fővárosa[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

A cikket azonnali törlésre jelölte egy szerkesztő, de az azonnali törlés ellen kifogást emelt két másik szerkesztő, ezért megbeszélést kezdeményezek a cikk sorsáról. Malatinszky vita 2016. június 19., 23:00 (CEST)Válasz

 megjegyzés Ami nem lehet vitás, az az hogy a cikk címe így eltér a szokványostól. Ha a cikk megmarad, át kell nevezni valami olyasmire, mint Maracuja (Datolyapart), és akkor persze egyértelműsítő lapra is szükség lesz, és a jelenlegi Maracuja cikket is át kell nevezni. – Malatinszky vita 2016. június 19., 23:10 (CEST)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!