Szerkesztővita:Csabi021

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 12 évvel ezelőtt a(z) Megerősített szerkesztői státusz témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Csabi021!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Loldi vita 2008. március 31., 10:08 (CEST)Válasz

Jakab Réka[szerkesztés]

Szia!

Láttam, hogy nagy ETO-s vagy. Azt szeretném kérdezni, hogy neked honnan vannak ezek az infók Rékáról (mármint a mérkőzés/gól statisztikák)? Jó lenne, ha erről tudnál nekem küldeni egy-két netes linket, különben nem tudom beletenni majd a cikkbe, mivel így nem hiteles. Amit én beírtam, azt maga Réka adta meg egy iwiw üzenet formájában. Szóval nem vállalom az általad beírt adatok hitelességéért a felelősséget, ha nem tudod igazolni valahogy. Remélem tudsz linket adni majd. További jó, tartalmas szerkesztést kívánok! Várom válaszod!

Üdv: Warmuz ¤ vita 2008. július 13., 22:19 (CEST)Válasz

Köszi szépen, akkor majd szerdán. – Warmuz ¤ vita 2008. július 14., 08:51 (CEST)Válasz

Az jó lenne, köszi szépen. Számomra még az is tisztázatlan, hogy az ETO női csapata melyik szezonban melyik osztályban indult. Réka írta, hogy melyikekbe voltak, de az éveket még nem sikerült letisztáznom vele. Erről te tudsz többet? Jó lenne, ha leírnád a vitalapomra, szezononként lebontva (pl.: 2001/2002 – NB II; 2002/2003 – U19; stb.) A segítséged jó jönne, valamint konzultálok még Rékával is, és akkor hátha össze tudok hozni egy jó cikket. :) Azt az xls-t hogy akarod eljuttatni hozzám? E-mail címeim ott vannak a userlapomon, de ha gondolod, msn-en is jöhet. Ami neked kényelmesebb. – Warmuz ¤ vita 2008. július 16., 09:20 (CEST)Válasz

Köszi szépen, megvan a cucc. :) – Warmuz ¤ vita 2008. július 17., 12:50 (CEST)Válasz

Hello ismét!
Örömmel közlöm, hogy kész a cikk!!! Itt megnézheted. Köszönök minden segítséget, amit hozzá nyújtottál.
Üdv: Warmuz ¤ vita 2008. szeptember 13., 20:56 (CEST)Válasz

Kóny[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Kóny szócikk) egy másik weblapról származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek, fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési segédletet. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! ~~~~ Csigabiitt a házam 2009. február 17., 14:36 (CET)Válasz

Orokranglista ellovasai[szerkesztés]

Szia!

A bajnoki orokranglista ellovasai listat szeretnem atvenni es az angol nyelvu ETO cikkbe betenni. Mivel latom, hogy ezt Te frissited idorol idore, gondolom van hozza valami forrasod is. (Vagy magad vezeted egy ideje?) Ha van forrasod, megosztanad velem? Szeretnem ha az angol cikk "jol hivatkozott", kulso forrasokkal megfeleloen alatamasztott oldal lenne.

Koszonom a valaszod. Thehoboclown vita 2011. május 16., 16:20 (CEST)Válasz

Szia!

A listát és a többi adatot én vezetem, nyugodtan használd fel más nyelven. Csabi021 vita

Szia! Kicsit megkesve, de koszonom az engedelyt, mar fel is hasznaltam. Az az igazsag, hogy a sajat vitalapomra vartam a valaszt, es csak veletlenul neztem vissza ide :) Megegyszer koszi, es tartsd meg jo szokasod, hogy frissited a listat! Thehoboclown vita 2011. május 22., 18:19 (CEST)Válasz

Megerősített szerkesztői státusz[szerkesztés]

Szia! A WP:BÜRÜre érkezett javaslat alapján megerősített szerkesztő lettél. További jó munkát kívánok. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. május 22., 22:11 (CEST)Válasz