Szerkesztővita:Zoltantarnai93

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 8 évvel ezelőtt a(z) Cikked címe témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Zoltantarnai93!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Linkoman vita 2015. november 24., 11:23 (CET)Válasz


Cikked címe[szerkesztés]

Érdekes anyagot küldtél fel. A cikk címe viszont némi megfontolást igényel.
A Wikipédia címadási szokásai szerint zárójelben csak egyértelműsítés érdekében adunk meg olyan információt, amely nem az eredeti cím része. Magyarázatként soha.
Mivel a francia Wikipédia megfelelő cikkében sem szerepel egyértelműsítés, érdemes a cikk címét a zárójel nélküli kifejezésre átmozgatni, majd a zárójeles kifejezést erre átirányítani. Ezt meg is teszem.
Jó munkát, sok örömöt a Wikipédia szerkesztésében!--– Linkoman vita 2015. november 24., 11:23 (CET)Válasz
Ha a Sciences Po kifejezésre rákutatsz a keresőnkben, számos illusztrációt találsz - és ezekből kitűnik, hogy nemcsak a párizsi, hanem pl. a lille-i intézményt is Sciences Po-ként említik. A francia Wikipédia Sciences Po szócikke is több intézményről szól. Úgy tűnik tehát, hogy a Sciences Po kifejezést a lexikonban nem azonosíthatjuk a párizsi intézettel. Üdv.--– Linkoman vita 2015. november 24., 11:36 (CET)Válasz