Szerkesztővita:Worrida/Archív 2021

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Köszönet

Szia! Nagyon szépen köszönöm, elképesztően hálás vagyok a támogatásodért, ami hozzájárult ahhoz, hogy megkapjam a járőrjogot. Ígérem fogom használni! :) – Flo3030 vita 2021. február 2., 10:56 (CET)

Az ABBA szócikk kiemelési eljárása

Szia! Az "Év szócikke 2019" szavazáson te is első helyre tetted az ABBA szócikket. Azóta én még igyekeztem tovább javtani rajta: kiegészítettem, átszerkesztettem, magyar forrásokkal láttam el, hogy kiemelt szócikk lehessen. Most folyik a kiemelési eljárása. Ha úgy érzed, hogy jelenlegi állapotában megérdemli, hogy kiemelt szócikk legyen, kérlek vegyél részt a minősítésében. – Dodi123 vita 2021. április 13., 13:34 (CEST)

@Dodi123: Szia! Amint lesz időm, szavazok! Worrida vita 2021. április 14., 01:18 (CEST)

Csehalisz törzs

Szia!

Remélem nem gond, hogy átneveztem a szócikket, illetve a népneveket a magyar helyesírásnak megfelelően. Van egy könyv, ami csak az indián népnevek írásmódjával foglalkozik, és ezek mind benne vannak, mint egy szótárban. Ha esetleg előfordulnak más indián népnevek más cikkekben (többnyire angolos átírással, ahogy ebben a cikkben is voltak), nyugodtan szólj rám, és megnézem az írásmódjukat. misibacsi*üzenet 2021. május 17., 13:24 (CEST)

@Misibacsi: Rendben, köszönöm szépen! Worrida vita 2021. május 17., 13:38 (CEST)

Szerklap

Töröltem, de remélem csak átmeneti a dolog. Ha bármikor szükséged lenne a korábbi tartalomra, szólj, visszaállítom/elküldöm.... Szia! Palotabarát vita 2021. június 26., 00:17 (CEST)

Úgy látom, Palotabarát éppen nincs itt, visszahoztam. – Pagony foxhole 2021. június 29., 01:09 (CEST)

Csak vedd le róla az azonnalit. :) Pagony foxhole 2021. június 29., 01:11 (CEST)
@Pagony: Köszi szépen, gyors volt! :-) Worrida vita 2021. június 29., 01:19 (CEST)
Nincs mit. :) Pagony foxhole 2021. június 29., 01:30 (CEST)

Egyszerűsített törlés: Farron (egyértelműsítő lap)

Szia! A(z) Farron (egyértelműsítő lap) lapot, amit te hoztál létre (vagy bővítettél jelentősen), egy szerkesztő egyszerűsített törlésre jelölte. Az indoklást a lapon lévő sablonban találod. Ha a lap egyszerűsített törlését kifogásolod, akkor távolítsd el róla a törlési sablont! Ha a törlést nem kifogásolja senki, akkor hét nap elteltével az adminisztrátorok további vita nélkül törlik a lapot. Csurla vita 2021. július 29., 21:46 (CEST)

@Csurla: Ok, már el is feledkeztem róla. Worrida vita 2021. július 29., 21:49 (CEST)

Egyszerűsített törlés: Venner (egyértelműsítő lap)

Szia! A(z) Venner (egyértelműsítő lap) lapot, amit te hoztál létre (vagy bővítettél jelentősen), egy szerkesztő egyszerűsített törlésre jelölte. Az indoklást a lapon lévő sablonban találod. Ha a lap egyszerűsített törlését kifogásolod, akkor távolítsd el róla a törlési sablont! Ha a törlést nem kifogásolja senki, akkor hét nap elteltével az adminisztrátorok további vita nélkül törlik a lapot. Csurla vita 2021. július 30., 14:00 (CEST)

Egyszerűsített törlés: Horlick (egyértelműsítő lap)

Szia! A(z) Horlick (egyértelműsítő lap) lapot, amit te hoztál létre (vagy bővítettél jelentősen), egy szerkesztő egyszerűsített törlésre jelölte. Az indoklást a lapon lévő sablonban találod. Ha a lap egyszerűsített törlését kifogásolod, akkor távolítsd el róla a törlési sablont! Ha a törlést nem kifogásolja senki, akkor hét nap elteltével az adminisztrátorok további vita nélkül törlik a lapot. Csurla vita 2021. augusztus 13., 16:57 (CEST)

Egyszerűsített törlés: Covello (egyértelműsítő lap)

Szia! A(z) Covello (egyértelműsítő lap) lapot, amit te hoztál létre (vagy bővítettél jelentősen), egy szerkesztő egyszerűsített törlésre jelölte. Az indoklást a lapon lévő sablonban találod. Ha a lap egyszerűsített törlését kifogásolod, akkor távolítsd el róla a törlési sablont! Ha a törlést nem kifogásolja senki, akkor hét nap elteltével az adminisztrátorok további vita nélkül törlik a lapot. Csurla vita 2021. augusztus 25., 14:48 (CEST)

Egyszerűsített törlés: Caples (egyértelműsítő lap)

Szia! A(z) Caples (egyértelműsítő lap) lapot, amit te hoztál létre (vagy bővítettél jelentősen), egy szerkesztő egyszerűsített törlésre jelölte. Az indoklást a lapon lévő sablonban találod. Ha a lap egyszerűsített törlését kifogásolod, akkor távolítsd el róla a törlési sablont! Ha a törlést nem kifogásolja senki, akkor hét nap elteltével az adminisztrátorok további vita nélkül törlik a lapot. Csurla vita 2021. augusztus 28., 09:39 (CEST)

Egyszerűsített törlés: Hartline (egyértelműsítő lap)

Szia! A(z) Hartline (egyértelműsítő lap) lapot, amit te hoztál létre (vagy bővítettél jelentősen), egy szerkesztő egyszerűsített törlésre jelölte. Az indoklást a lapon lévő sablonban találod. Ha a lap egyszerűsített törlését kifogásolod, akkor távolítsd el róla a törlési sablont! Ha a törlést nem kifogásolja senki, akkor hét nap elteltével az adminisztrátorok további vita nélkül törlik a lapot. Csurla vita 2021. szeptember 2., 08:57 (CEST)

A Global policies kategóriája leírásának módosítása

Szia! 2020. február 14-én ebben a változtatásban te írtad át az "minden egyes" Wikimedia projektre vonatkozó kitételt "(majdnem) minden Wikimedia projektre" vonatkozóra. Mi indokolta a részedről ezt a változtatást? Vannak olyan Wikimedia projektek, amelyekre esetleg nem vonatkoznak ezek a globális irányelvek? Esetleg tudsz ilyenre pldát?

A kérdés most azért merült fel, mert folyik a globális irányelvek automatikus (szavazás nélküli) átvételéről szóló irányelvmódosítás szövegjavaslatának vitája, és @Shakes szerkesztő szerint ez a "majdnem" szócska esetleg olyan irányelveket takar, amelyeket nem fed le ez a szövegjavaslat. Neked mi a véleményed? – Dodi123 vita 2021. szeptember 21., 14:44 (CEST)

@Dodi123: Szia! Sajnos ennyi idő távlatából már nem emlékszem az okára, mondjuk nem hangzik logikusnak. Talán az lehet az oka, hogy az angol változatban szerepel az "(at least most)" kitétel. Worrida vita 2021. szeptember 21., 15:00 (CEST)

Köszönöm, ez sokat segített. Megnézve az angol változatot is, úgy érzem, @Shakes aggodalma alaptalan. Az eredeti szövegből ugyanis az következik számomra, hogy a kategóriában esetleg előfordulhatnak olyan irányelvek, amelyek nem mindegyik Wikimedia projektre vonatkoznak. Sőt az is érthető alatta, hogy nem mindegyik globális irányelv szerepel ebben a kategóriában. A Szavazási irányelvet módosító (lényegében kiegészítő) szövegjavaslatban azonban nem maga a kategória van megnevezve, hanem egy ennél pontosabb (ugyanakkor kiterjesztőbb) behatárolást próbáltam adni. – Dodi123 vita 2021. szeptember 21., 15:43 (CEST)