Szerkesztővita:Websiteexpress

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tacsipacsi 6 évvel ezelőtt a(z) Fájl:Weboldalminta.png témában
Köszöntlek a Wikipédia szerkesztőségében, kedves Websiteexpress !

Az oldalsó menüben az Első lépések és Segítség pontokra kattintva fontos tájékoztatókat találsz az elinduláshoz. Ezek a „kék linkek” a Wikipédia-beli szerkesztés sajátosságairól szóló ismertetőkhöz visznek téged. Ott megismerheted az itteni szokásokat és elvárásokat is.

A Kocsmafal nevű belső fórumon veheted fel a kapcsolatot szerkesztőtársaiddal.
A kezdetekhez egy személyes segítőtársat, mentort pedig ide kattintva kérhetsz.

Jó munkát és hasznos szórakozást!

Non-Hungarian speakers, please click here! OsvátA Palackposta 2015. szeptember 25., 14:10 (CEST)Válasz

Salta márka - reklámozást nem fogadunk el![szerkesztés]

Szia!

Láthatóan nem vagy tisztában a Wikipédiával, sajnos.

Először is légy szíves, változtasd meg az azonosítódat, mert cégneveket nem fogadunk el azonosítónak.

Másrészt légy szíves, azonnal hagyd abba a reklámozást, mivel a Wikipédia nem ad lehetőséget senkinek az ingyenes reklámozásra!

Légy szíves, olvasd el az irányelveinket, főleg a reklámról szólót.

Ha sürgősen nem írod át a Salta márkával kapcsolatos cikket, a szöveget valószínűleg rövidesen törölni fogjuk.--Linkoman vita 2017. április 18., 11:04 (CEST)Válasz

Érdemes lenne kérdezned[szerkesztés]

Szia! Nem kérted az azonosítód megváltoztatását.

És sajnos, nem fogadtad meg a tanácsomat. Balszerencsés módon pont azt az információt törölted, amely egy LEXIKONCIKK lényege, szemben a szokásos reklámokkal. Nem az igazolható adatok számítanak reklám-jellegűnek, hanem a dicsérő jelzők, a személyes hangvétel, amellyel az olvasóhoz akarsz szólni - egy lexikon olvasója utálja, ha megszólítják. tud olvasni és maga alkotja meg a véleményét egy-egy cikk tárgyáról. És utálja, ha a szájába rágják, mint a reklámokon, hogy neki mire van szüksége.

A lexikoncikk viszont tartalmazhatja a termék objektív előnyeit, ha ezekről megbízható, független források állnak rendelkezésre.

A "végre egy magyar márka" viszont olyan etnocentrikus érv, ami pirospaprikánál vagy bornál kiváló érv, de ezzel sportcipőnél nehéz előbbre jutni. Vedd meg a cipőfűzőt, mert magyar.

Ismét ajánlom, olvasd el a tájékoztatónkat, azután tedd fel a kérdéseidet.--Linkoman vita 2017. április 18., 11:54 (CEST)Válasz

Sajnos nem tudom hol lehet megvaltoztatni azonositomat, leirast nem talaltam

Azonosító megváltoztatása[szerkesztés]

Szia! Azzal a kéréssel fordulok Hozzád, hogy az azonosítókról (szerkesztői nevek) szóló tájékoztatót olvasd el és válassz magadnak egy olyan azonosítót, amely semleges és
nem tartalmazza híres ember, közszereplő, intézmény, szervezet vagy cég nevét.

Az azonosítód megváltoztatását itt kérheted:

AZONOSÍTÓ MEGVÁLTOZTATÁSA.

Ha bármilyen kérdésed lenne ezzel, vagy mással kapcsolatban, akkor keress meg bátran a vitalapomon! További jó szerkesztést!
Pallertithe cave of Caerbannog 2017. április 18., 19:14 (CEST)Válasz

Fájl:Weboldalminta.png[szerkesztés]

Az általad felküldött kép (Weboldalminta.png) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

– Tacsipacsi vita 2018. március 4., 11:39 (CET)Válasz