Szerkesztővita:Tsippsy

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 4 évvel ezelőtt a(z) Fájl:Tsippsy.jpg témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Tsippsy!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Vince blabla :-) 2006. október 17., 17:07 (CEST)Válasz

Na ez nagyon szép tőletek, t i annyira barátságos emberek vagytok. Egyszerűen imádlak titeket. Nézétek meg a fejem, és aztán menjetek egy új elme határtöveihez rögzített zsinegen az új világba. Nélkülem. Kis értelmiségi nagyok.

Törlendők[szerkesztés]

Szia!

A Wikipédia:Szavazás törlésről lap, mint a neve is mutatja lapok törléséről szól, nem újak létrehozásáról. Cikket kérni, a Wikipédia:Kért cikkek oldalon tudsz. Üdv, Totya (vitæ) 2006. október 17., 17:11 (CEST)Válasz

Bibó István Gimnázium[szerkesztés]

Szia! Mivel ez egy lexikon itt az -unk, -ünk végű szavak a szócikkekkben kerülendőek. Magyarán a szöveg leíró jelleggel kell hogy bírjon. Lásd: Wikipédia:Semleges nézőpont --Vince blabla :-) 2006. október 17., 18:57 (CEST)Válasz

Látom már töröltétek is. Biztos ez sem tetszett. Megértem. Ti itt az ........ek vagytok. Látod már törölték is... Haha, remélem boldog vagy? Ezt akartad, nem? Tényleg vicces, csak 1 hónap munkája volt benne. Szép... A nevetséges smile-val meg mit értetlenkedsz? AZt hiszed ez vicces? Húúú, az ilyet vasbetonszálakkal kéne megrendezni, hogy tudja miről szól az élet.

Képek[szerkesztés]

Szia. Köszi, hogy feltöltöted a muffinos képeket. Kérlek lásd el őket forrással, és licenccel (pl: írd a leíró lapjukra, hogy saját képek, ha te készítetted őket, és válassz nekik egy licencet a WP:KÉPLIC lapról. Az érintett képek:

Mégyegszer köszi a feltöltött képekért! Üdv Dami reci 2006. november 24., 17:11 (CET)Válasz

Kép:Muffin111.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

Az vélhetően általad feltöltött Kép:Muffin111.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. január 11., 03:12 (CET)Válasz

Kép:Muffin2.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

Az vélhetően általad feltöltött Kép:Muffin2.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. január 11., 03:12 (CET)Válasz

Kép:Muffin3.jpg figyelmeztetés[szerkesztés]

Szia!

Az vélhetően általad feltöltött Kép:Muffin3.jpg kép lapján a {{nincslicenc}}(?) sablon szerepel.Ez legtöbbször azt jelenti, hogy nincs megadva a pontos forrás és/vagy licenc. Kérjük, pótold ezt, különben a képet hamarosan törölnünk kell.

További információkat a WP:KÉPLIC és WP:FÚ lapokon találsz.

Köszönjük a közreműködést,

Nyenyec via NyenyecBot 2007. január 11., 03:12 (CET)Válasz

Fájl:Tsippsy.jpg[szerkesztés]

Szia! Ezt a képet te készítetted? Ha igen, megerősítenéd azt a licencet, ami rajta van: {{kettős-GFDL-cc-by-sa-2.5}}(?)? – Regasterios vita 2019. december 28., 21:25 (CET)Válasz