Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Reha István

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Reha István 15 évvel ezelőtt a(z) Pannon Szoftver Stúdió témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Reha István!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. szeptember 4., 16:38 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Stílusod = adatlap?[szerkesztés]

Wikipédia = lexikon
Lexikon = adatok szöveges kifejtése
Adatlap adatai= lexikoncikkben fontos adatok, feldolgozandó formában
Minta = más szócikkeink pl. Richter Gedeon Nyrt.
Kérés = átírás lexikoncikké
Kívánság = jó munka, sok öröm a Wikipédia szerkesztésében.
Kelt mint lent.--Linkoman vita 2008. szeptember 5., 08:51 (CEST)Válasz
Nagyon rosszul reagáltál a megjegyzéseimre. Nem válaszoltál és önhatalmúan eltávolítottad a javításokat szükségességét jelző sablonokat. Ezt nem illik nálunk.
Viseld ennek a következményeit.--Linkoman vita 2008. szeptember 5., 11:26 (CEST)Válasz

Javítottam a bejegyzéseket, jeleneg két oldalt szerkesztek, a "Szerkesztő:Reha István" és a "Pannon Szoftver Stúdió" oldalakat. Mindekettőt folyamatosan bővítem. A PSS oldalról azért távolítottam el a sablont, mert nem indokoltad meg, miért "reklámízű" az oldal. Tényadatokat közöltem, nem pedig reklámoztam a céget. Jelenleg címszavakat írok, amiket később kifejtek. Nem tudom ebben mi a rossz???--Reha István vita 2008. szeptember 5., 11:42 (CEST)Válasz

Pannon Szoftver Stúdió[szerkesztés]

Te most viccelsz velem?? Kb. ugyanez a szöveg volt fent, amiről megbeszéltük, hogy reklámszöveg, ami nem ebbe az enciklopédiába való. Erre visszarakod ugyanazt?? Hülyének nézel?

Csak felsorolásszerűen, lexikoncikkben nem írunk ilyeneket:

  • Célja, hogy ügyfelei partnere legyen dinamikusan változó világunkban - RIZSA
  • segítve lépést tartani, - RIZSA
  • irányt mutatni az információtechnológia útvesztőjében - RIZSA
  • Olyan újszerű, minden szempontból hasznos és hatékony, teljes körű megoldást - Mire???
  • amely ügyfelei céljait a legsikeresebben kielégíti.
  • ... stb.

Vagyis a leírásból az sem derül ki, hogy mivel foglalkozik a cég! Ez nem lexikoncikk, ez reklámduma, amit vásárokon szoktak kis papírra nyomtatva osztogatni, de ott sem veszik be az emberek.

Ez a semmitmondó duma a cég honlapján elmegy, mert oda felőlem azt írnak, amit akarnak, elvégre REKLÁMRÓL VAN SZÓ, a saját honlap ezt az elsődleges célt szolgálja. A Wikipédia NEM.

A múltkor már magyaráztam, hogy próbálj meg KONKRÉTUMOKAT ÍRNI. Szerinted ez az?? Mert nyilvánvalóan nem, amiket írtál, abban egyetlen konkrét adat sincs. Szerintem az lesz a legjobb, ha valami más megoldást keresel a cég forgalmának növelése érdekében, a Wikipédiát nem erre találták ki. misibacsi*üzenet 2008. szeptember 8., 11:26 (CEST)Válasz

Mondtam, hogy átszerkesztem az oldalt, de nekem délután fél 5-ig munkaidő van, utánna tudom szerkeszteni, addig nem. Szíves türelmedet kérem...
Érdemes lenne megnézned a Pannon Szoftver Stúdió vitalapját!!! Reha István vita 2008. szeptember 8., 11:36 (CEST)Válasz