Szerkesztővita:G. Imre

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Samat 16 évvel ezelőtt
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves G. Imre!

Üdvözlünk!

Hiába kerestél valamilyen általános ismereti kérdésre választ ebben az enciklopédiában? A Wikipédia:Tudakozójában teheted fel kérdésedet, a wikipédia önkéntesei megpróbálnak segíteni neked a válasz megkeresésében.

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Szerkesztési problémáid megbeszéléséhez egy segítőtársat, mentort keresel? Akkor Kattints ide! Ez megnyitja szerkesztésre a „felhasználói lapodat” és a megnyíló szerkesztőablak fölött elolvashatod, hogy mit kell tenned.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Samat üzenetrögzítő 2007. december 21., 19:15 (CET)Válasz

Széchenyi István[szerkesztés]

Szia! Legközelebb, légy szíves, nézd meg, hogy az előző névtelen szerkesztő (akinek csak IP-címe van) mit változtatott a cikken! Jelen esetben vandalizálta, amit neked ellenőrizni kellett volna, majd helyre kellett volna állítanod. misibacsi vita 2007. december 17., 19:31 (CET)Válasz


ne csináld[szerkesztés]

Megcsinálni a szerencséjét - ez egy kifejezés, kicsit talán népies, de elfogadott a szépirodalomban is. Megalapozni nem a szerencsét szokták, hanem az anyagi helyzetet, vagy hasonlókat. Egyébként mindegy, nem állítom vissza, de nem mindenbe érdemes belejavítani, amiben a csinál szól szerepel.– Szilas Vitalapom 2007. december 17., 19:42 (CET)Válasz