Szerkesztővita:Edespofa

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Edespofa!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2009. június 7., 12:55 (CEST)


If you don’t speak Hungarian, please click here.

Allap[szerkesztés]

Szia! Ha egyetértesz, átnevezem a svéd írót egy allapodra, ahol nyugodtan dolgozhatsz rajta. Ezen a lapon elvileg egy bemutatkozót írhatnál magadról, a szócikktartalom jobb helyen volna egy allapon, pl. a Szerkesztő:Edespofa/Moberg. Ok? – Burumbátor Hyde Park Corner 2009. június 7., 13:16 (CEST)

Hello. Ajjaj, persze. Arra nem igazán találtam meg a választ, hogy a csonkot hol tárolhatom, amig nem akarom publikalni... Koszonom a segitseget!

A wikikettnek megfelelően az a szokás, hogy ha egy vitalapra valamilyen üzenetet írunk, akkor azt mindig alá is írjuk. (A cikkeket persze nem!) A laptörténetből ugyan minden egyes szóról ki lehetne deríteni (hosszadalmasan és fáradságosan), hogy ki írta, de ez így udvariasabb, sokkal áttekinthetőbb és gyorsabb. Segít minden résztvevőnek követni a hozzászólásokat és a dialógus megértését, ezért a Wikipédia-kommunikáció fontos része.

Szia! Ajánlom figyelmedbe a következő lapokat:

Ha bármi kérdésed van, írj a vitalapomra Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2009. június 7., 16:56 (CEST)

Köszönöm válaszodat, már át is neveztem, az eredeti üzenetemben pirosló hivatkozás már kék, kérlek ott folytasd a munkát. Az aláírással kapcsolatban Szajci adott neked további információt, kérlek, használd a jövőben. Nekem valójában mindegy, hogy hová válaszolsz, látom itt is meg ott is. További jó munkát, – Burumbátor Hyde Park Corner 2009. június 7., 17:02 (CEST)

Köszi. Látom, gyorsan mennek itt a dolgok. Nagyon izgalmas. És hoppá, már aláirsom is van :) – Judit vita 2009. június 7., 17:07 (CEST)

Szia! Kicsit besegítettem a szerkesztői lapod formázásában. Ez alapján tudod folytatni a megadott kategóriában kutatva. Ha kérdésed van, írj a vitalapomra. Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2009. június 7., 17:17 (CEST)

Szia! Köszi, innentől már menni fog. – Judit vita 2009. június 7., 17:21 (CEST)Na, akkor a mai napra ennyi volt, asszem látom már a végét: bizony ebből függőség lesz. :) De most vár az állampolgári kötelesség és a szinháááz. Egyébként gyorsan tanulok, úgyhogy miattam ne aggodjatok, de a törődés igen jól esik. – Judit vita 2009. június 7., 17:33 (CEST)

sablon[szerkesztés]

Szia! Ha sablonokkal dolgozol a szerkesztői lapodon, akkor a sablon címét kell beírni, ahogy én megtettem neked az ateista sablonnal. Ez alapján tedd ki kérlek a többit. Köszi :) Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2009. június 7., 17:21 (CEST)

Allapok[szerkesztés]

Szia! Szerkesztői allapokon "ragadt" szócikkeket keresgélek, és belefutottam a Szerkesztő:Edespofa/Moberg oldaladba. Már van Vilhelm Moberg szócikkünk, ha erre az allapra nincs szükséged, nem dolgozol már vele megtennéd, hogy belemásolod ezt a sablont?

{{azonnali|Saját allap, már nincs szükségem rá|2=-~~~~}}

Persze ha még van velük valami terved, akkor maradjanak. Jelezz vissza kérlek! Köszönöm előre is, szia! December vita 2010. április 1., 21:50 (CEST)

Nőnapra[szerkesztés]

Virág a nőnek

Boldog Nőnapot kívánok! DenesFeri vita 2014. március 8., 11:53 (CET)

Nőknapjára[szerkesztés]

Boldog nőnapot kívánok! DenesFeri vita 2018. március 8., 10:07 (CET)