Szerkesztővita:Bcs78

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Bcs78!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kíván Burumbátor társalgó 2006. augusztus 24., 12:51 (CEST)Válasz[válasz]

Fájl:Előfizetők száma szolgáltatónként.png[szerkesztés]

Szia! Kértem a kép átnevezését, mert a címéből nem derül ki, hogy milyen előfizetőkről van szó. Üdv Xiaolong Üzenő 2015. május 18., 10:52 (CEST)Válasz[válasz]

Ünnepélyes vállveregetés és gratuláció[szerkesztés]

Tíz éves csillag.png „Öreg róka” elismerés
A több mint tíz éves kitartó szerkesztői munkáért, mellyel elhivatottságodat bizonyítottad a magyar kultúra és ismeretterjesztés terén.
A Wikipédia szerkesztő-közösség nevében: --Rodrigó 2017. december 26., 16:44 (CET)Válasz[válasz]

2021-es Év szócikke verseny[szerkesztés]

POTY barnstar.svg Az év szócikke 2021
A 2021-es Az év szócikke versenyen a Challenger-katasztrófa című szócikked a Műszaki tudományok kategóriában az első helyezést érte el! Gratulálok! Dodi123 vita 2022. február 28., 14:18 (CET)Válasz[válasz]