Szerkesztővita:Bcs78

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dodi123 10 hónappal ezelőtt a(z) 20 év legjobb szócikke versenyen nyert díjad témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Bcs78!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kíván Burumbátor társalgó 2006. augusztus 24., 12:51 (CEST)Válasz

Fájl:Előfizetők száma szolgáltatónként.png[szerkesztés]

Szia! Kértem a kép átnevezését, mert a címéből nem derül ki, hogy milyen előfizetőkről van szó. Üdv Xiaolong Üzenő 2015. május 18., 10:52 (CEST)Válasz

Ünnepélyes vállveregetés és gratuláció[szerkesztés]

„Öreg róka” elismerés
A több mint tíz éves kitartó szerkesztői munkáért, mellyel elhivatottságodat bizonyítottad a magyar kultúra és ismeretterjesztés terén.
A Wikipédia szerkesztő-közösség nevében: --Rodrigó 2017. december 26., 16:44 (CET)Válasz

2021-es Év szócikke verseny[szerkesztés]

Az év szócikke 2021
A 2021-es Az év szócikke versenyen a Challenger-katasztrófa című szócikked a Műszaki tudományok kategóriában az első helyezést érte el! Gratulálok! Dodi123 vita 2022. február 28., 14:18 (CET)Válasz

Év szócikke 20 éves jubileumi verseny[szerkesztés]

Szia! Értesítelek, hogy a magyar Wikipédia 20 éves jubileuma alkalmából április 5-én indul egy verseny a „20 év legjobb szócikke címért”. Ebben a korábbi évek „Év szócikke” versenyek győztesei vesznek részt, és ilyen módon legalább egy szócikkben fő közreműködőként érintett vagy te is. A versenyben résztvevők körét kibővítenénk azokkal a szócikkekkel, amelyek a korábbi évek egyikében sem lettek nevezve az „Év szócikke” versenyre, mert ezek között is van bőven nagyon magas színvonalú, talán olyan is, amelynek fő kidolgozója te voltál. Ha tudsz ilyen szócikket, kérlek, hogy ezen az oldalon nevezd be, hogy minél nagyobb legyen a merítés lehetősége. Dodi123 vita 2023. március 22., 17:29 (CET)Válasz

20 év legjobb szócikke versenyen nyert díjad[szerkesztés]

Azok a díjazottak, akik a 2023. július 8. szombati jubileumi wikitalálkozón résztvesznek, a virtuális barnstar mellett emléklapot és wikipédiás emléktárgyat kapnak.
Kérjük, hogy a jubileumi wikitalálkozón való részvételedet 2023. július 4. (kedd) éjfélig a verseny vitalapján jelezd, hogy elő tudjuk készíteni az okleveleket és az emléktárgyakat. Vegyünk részt minél többen az eseményen, ünnepeljük együtt a 20 éves évfordulót!


A 20 éves magyar Wikipédia legjobb szócikkeinek egyike
A magyar Wikipédia jubileumi versenyén a 20 év legjobb szócikkei között a
Challenger-katasztrófa című,

melynek egyik fő közreműködője voltál, az

Űrkutatás kategóriában

harmadik helyezést ért el!

A Wikipédia szerkesztői nevében gratulálok! Dodi123 vita 2023. július 2., 10:17 (CEST)Válasz