Szerkesztővita:BazsiG

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Beyond silence 15 évvel ezelőtt a(z) Mentorálás témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves BazsiG!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Burrows vita 2008. október 8., 21:02 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.


Kategóriák[szerkesztés]

Jó, rendben, rajta vagyok a dolgon!

Kategóriák[szerkesztés]

Szia! Ki kéne vedd magad az userboxsablon kategóriákból, az csak a sablonokra vonatkozik, te pedig a szerkesztői lapodat tetted be. Vannak Wikipédista kategóriák, esetleg oda sorold be a lapodat.

Bean49 vita 2008. november 14., 17:24 (CET)Válasz

Mentorálás[szerkesztés]

Szóltam a mentoroknak, hogy a {{Segítséget kérek}}(?) felirattal mentort kértél magad mellé a Wikipédia szerkesztésébe való betanulás idejére. Addig is, amig egyikük jelentkezik, a Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek) lapon teheted fel a Wikipédia szerkesztésével kapcsolatos kérdéseidet. Érdemes az üdvözletben látható kék hivatkozásokra is rákattintgatni! Karmelaüzenőlap 2009. január 19., 21:55 (CET)Válasz

Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a többi mentor közül.– Beyond silence Üz 2009. január 21., 10:52 (CET)Válasz

Ok írj ha kellek.... – Beyond silence Üz 2009. január 30., 01:46 (CET)Válasz

Köszönöm[szerkesztés]

Egyértelmüen, hogy elfogadom a mentorálást, köszönöm szépen. 2009. január 29., 18:33 (CET)