Szerkesztővita:Auberge Fleuri

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 7 évvel ezelőtt a(z) Kovács Nimród Borászat témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Auberge Fleuri!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Linkoman vita 2016. július 30., 14:12 (CEST)Válasz

Kovács Nimród Borászat[szerkesztés]

Érdekes cikket írsz. Engedd meg, hogy néhány javítási szempontot javasoljak:

  1. Kovács Nimród tulajdonosról külön szócikk van, itt elegendő megemlíteni és főleg nem ilyen bulvárstílusban (multinak hátat fordítani - mit keres ez egy lexikonban? A normális olvasó úgyis rájön, hogy a tulaj korábban külföldön is dolgozott. Csakhogy a multinacionális vállalat fogalma alá nem tartozó cégeket is elítélően "multiz" a magyar közvélemény. Itt mi szükség erre a kitételre? A tulajdonos életútját a külön szócikk úgyis tartalmazza, ebben a cikkben a cégre kellene koncentrálni, szerintem.)


Az "Egri Borvidék" helyesírás elfogadhatatlan. A Wikipédia arra törekszik, hogy betartsa a magyar helyesírás szabályait. A marketingben divatos nagy kezdőbetűk itt helytelenek.


Winery és Borászat.

A Wikipédia cikkeinek tárgykörét a címük határozza meg. Nem szerencsés ötletszerűen magyar illetve angol cégnevet emlegetni. Vagy-vagy. A "Winery" feltehetően csak export esetén használt név.

további jó szerkesztést kívánok. Üdv.--– Linkoman vita 2016. július 30., 14:12 (CEST)Válasz