Szerkesztő:Cassandro/Dühöngő

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Hát te meg?

Ez Cassandro dühöngője, melyben elfáradt és drámára vágyó szerkesztők szabadon garázdálkodhatnak, bármilyen személyeskedést kipróbálhatnak, természetesen a mérsékelten civilizált viselkedés szabályait és a Wikipédia irányelveit teljesen elfelejtve. Amennyiben mégis túllépnél bizonyos határokat, amik már a wikilizált beszólásetikát is túllépik (pl. jogi fenyegetés, IRL-fenyegetés, egy mondatban található káromkodások aránya jelentősen magasabb az egyéb szavaknál), kegyetlenül közbelépek és kitörlöm a bejegyzést. Efelől viszont nem nyitok vitát (elég, ha a nemzetközi helyzet fokozódik)! A virágokat pedig az öltözőbe várom. Szerkeszteni a lap legtetején és az egyes fejezetcímek mellett található „szerkesztés” linkekkel tudsz. Van, amin nem lehet változtatni...

Némi eligazításért lásd a „Húzz a fenébe!” oldalt, lépésről lépésre haladó útmutatást pedig az „Egymás első fokú női felmenőjébe való elküldés” oldalon találsz. Ha kész vagy a feszültséglevezetéssel, hagyd el nyugodtan a Dühöngőt – igen, ennyire egyszerű! Előfordulhat, hogy blokk nélkül megúszod, szóval ne aggódj. Ha véletlenül az egészet törlöd, mert úgy tartja kedved, akkor is könnyen vissza tudjuk állítani. Szóval ezt felejtsd el!

Csak egy dolog, amit jó lenne, ha betartanál, ezt a szöveget hagyd meg. Kezdő drámázóknak is kell útmutató. Ugye érthető?


Az itt olvasható szövegeket szerkesztőink a wikin felhalmozott indulatok, utálatok, anyázási vágyak stb. levezetésére írták, azok tartalmát senki nem ellenőrizte, de mindenki látta, a helytelen vagy valótlan állításokat nem nézte át senki (csak nem képzeled, hogy javítják), de azért mindenki felhúzza magát rajtuk. Tehát az oldalon szereplő „információkat” lehetőleg ne fogadd meg, komolyan aztán végképp ne vedd, kivéve, ha te is drámázni akarsz! A Wikipédia közösségével kapcsolatos kérdéseket, illetve egyéb komoly kérdéseidet pedig a kocsmafalon teheted fel, műszaki, technikai szerkesztési problémáidat pedig annak műszaki és kezdőknek fenntartott szekciójában. A leggyakrabban előforduló – bár itt meg nem jelenő – viselkedésre, vitázásra a Wikikett és társoldalain igyekszünk valamiféle útmutatót adni.

Ez mekkora ötlet :D – Burrows vita 2008. május 31., 21:51 (CEST)

K... Kasszandra! Mit agitálsz itt? Nincs jobb dolgod? Kabbe és slisszolj innen! – Istvánka posta 2008. június 2., 15:53 (CEST)

Mikitete hulalandi potatitanti waquatto! Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 2., 15:53 (CEST)

Kapicseki befelelicsi cimicumi! – Istvánka posta 2008. június 2., 15:54 (CEST)

Éljen az infantilizmus... -- Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 2., 15:55 (CEST)

Vigyor, shá azé' dühöngő neem? – Istvánka posta 2008. június 2., 15:57 (CEST)

Vigyor na, okoskodunk, okoskodunk? Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 2., 15:59 (CEST)

Tesztüzem sikerült. Beindítható. ;-) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 2., 16:04 (CEST)

Gomb[szerkesztés]

Samat, ha valami bajod van, akkor ide gyere! :-P Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 28., 14:28 (CEST)

Szakadt Cérna[szerkesztés]

Nem tudtam erről a dühöngőről itt. A pácienseidet átküldheted hozzám is – ha akarod.

Szakadt Cérna 2008. november 22., 12:21 (CET)

Aktuális dühöngenivaló[szerkesztés]

Hát lássuk, min lehet dühöngeni? Ja igen, Cassandro, most jut eszembe, legyilkoltad (zabi)gyerekemet, az Aktuális rovatot, pedig minden épkézláb wikin van Hírek doboz, méghozzá általában a lap tetején. Hogy létezik az, hogy nincs nálunk 2-3 ember, aki rendszeresen lökne egyet rajta? A k*rva életbe! mérges vagyok Ha az Egyesület fizet nekem, havi 2 rugóért szívesen feltöltöm rendszeresen Vigyor! – Zimmy mondj el mindent 2009. március 20., 14:49 (CET)

A rohadt életbe, hogy a sláger rádió már másodjára fagyasztja le a böngészőmet, és már megint kezdhetem előről az emléktáblás cikk bővítését!! És különben is, miért nincsen ezen a gyík lapon legalább egy újszakasz gomb?? – Burrows vita 2009. június 13., 10:56 (CEST)

Arohattéletbe annyit mindent kell(ene) csinálnom hogy teljesen elfelejtettem befejezni Jimbo tatarozását! Kuuuuuuhvaéhletbee! Ez már tutira wikiistenkáromlás, frnacbaismár! Ne haragudj Jimbo!!! – Timish levélboksz 2009. december 15., 22:56 (CET)

Aszta ááááááááááááááááááááááááá. Na. Most jó. – CsGábormegbeszélés 2010. március 26., 23:08 (CET)

de nagyon utálom, hogy megint lement a vérnyomásom és szédelgek, mert elfelejtett energiaitalt venni az a hülye picsa, akit mindennap látok a tükörben. egész napomat elkúrja, hogy felkelni se bírok. Alensha 2010. november 11., 21:07 (CET)

Közkívánatra[szerkesztés]

A bejegyzéseket olvasva, közkívánatra megpróbáltam egy "Új bejegyzés"-t lehetővé tévő gombot készíteni. Használjátok egészséggel. - Üdv. » KeFe « Társalgó 2010. november 17., 17:19 (CET)

Dühöngő[szerkesztés]

Pocsék ez a dühöngő. Olyan, mint munkatáborban a karácsonyi vakáció. A rohadt életbe, hogy ez a wikipédia hogy el van szarva, de már le se szarom az egésszet. Föld-lét vita 2010. november 24., 19:17 (CET)

Demonstratív ne légy mááár tökfej tíípusú kevéssé kreatív wikitroll-dühöngés:

  • Ha az elavult ellenőrzött lapok számának növekedése a mostani ütemben folytatódik (és változtatásszámarányosan), és a szócikkek számának növekedése a Gompertz függvényt követi, akkor mikor lehet biztos egy megerősítetlen szerkesztő abban, hogy a szerkesztése soha nem lesz megtekintve (kivéve ha éppen nem szúrja ki egy friss járőr)?
  • A. Sosem lehetsz biztos.
  • B. 2010 december 29.
  • C. Trollsablon.
  • D. 2011 július vége felé.
  • E. Ha a népszerűsítő program nem ér célba, akkor soha, mert amikor a friss változtatások száma eléri a napi harmincat, az ellenőrizetlenségi idő 24 óra alá csökken.
  • F. Te aztán kivetted a vízből a zoxigént.
  • G. Az E-n és a G-n kívül minden válasz helyes.
  • H. 2012 december.
  • I. Még I is van? A is.
  • J. Erre a németek már tudják a választ.
  • K. Mikor.

Föld-lét vita 2010. december 6., 22:41 (CET)

Hogy rohadna meg a Commons az anyjának a neve napján, hetedjére próbálok feltölteni egy képet, elveszíti a metaadatot, meg minden szarral baja van, aztán kedvesen megadja a lapforrást, hogy ki tudjam csak másolni, de persze üres leírással nem lehet képet felküldeni... – Burrows vita 2011. január 22., 19:02 (CET)

***** ***** ****** meg ezt a ****** ****** telefonos ****t! Mi a ********* nem menti el?! Most mentegessem el betűnként, hátha azzal megbirkózik? Kulturált voltam! SirVivor vita 2011. szeptember 22., 23:35 (CEST)

LLL[szerkesztés]

sagsgfsagsfgsdh

Fehér holló[szerkesztés]

Ritkán látni, bakter! Persze hogy nem nő a lap. OsvátA Palackposta 2013. május 23., 21:05 (CEST)

Kecske[szerkesztés]

kecske