Barbadian Superstardom

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Rihanna
Barbadian Superstardom
DVD
Megjelent 2008. augusztus 18.
Stílus Pop, R&B, reggae
Hossz 60 perc
Kiadó Azure
Producer Rihanna
RihannaDVD-kronológia
Good Girl Gone Bad Live
2008
Barbadian Superstardom
2008

A Barbadian Superstardom (Barbadosi Szupersztárság) Rihanna második DVD-je. 2008. augusztus 18-án jelent meg és Rihanna a producere is.

Információk[szerkesztés]

A rajongók betekinthetnek Rihanna eddigi életének minden jó és rossz pillanatába. Bemutatja, hogyan lett Rihannából híres énekesnő: miután Evan Rogers producer felfedezte, Rihanna mindenét becsomagolta és elhagyta Barbadost a hírnév reményében. Rogers bemutatta Jay-Z-nek, aki felvette őt a Def Jam Recordinghez. Láthatjuk, hogyan változott meg az élete, hogyan kezdődött a zenei karrierje debütáló kislemezével, a Pon de Replayjel.

A DVD tartalmazza az eddigi három albumáról megjelent összes videóklipet, beleértve a legutóbbi első helyezett számát, a T.I.-jal készült Live Your Life-ot és a Good Girl Gone Badről megjelent utolsó klipet, a Rehabet.

A Barbadian Superstardom másik verziója, ami nem tartalmaz felvételeket és videóklipeket, csak egy 61 perces DVD Rihanna életéről 2005-től, a Music of the Sun megjelenésétől 2007-ig, a Hate That I Love You megjelenéséig. Sok hasonlóság van a DVD-k között, de ebben a változatban nincsenek videóklipek.

Videóklipek[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]