CBS Reality

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Zone Reality szócikkből átirányítva)
CBS Reality
CBS Reality.gif
Jelmondat: Valódi szórakozás
Adatok
Indult 1999. (Zone Reality) 2012. december 3. (CBS Reality)
Megszűnt 2012. december 3. (Zone Reality)
Korábbi nevek Zone Reality
Társaság AMC Networks International - Zone
Tulajdonos AMC Networks
Felbontás 16:9 (SDTV)
Nézettség 0,1% (2013., magyar)[2]
Vételi terület 37,7% (Magyarország)[1]
Társadók Spektrum TV, TV Paprika, Film Café, Film Mánia, C8, Sport TV, JimJam, Extreme Sports, Spektrum Home, AMC (Magyarország),Minimax
Vétel
Műholdas vétel
UPC Direct 34. programhely
Digi
T-Home
Kábeles vétel
UPC 93. programhely
T-Home
Digi
PARISAT
Hivatalos oldal
A csatorna korábbi logója

A CBS Reality drámai helyzetekbe került emberek történeteit meséli el, úgy, ahogy azok a valóságban megtörténtek. Az élőben, az események sűrűjében felvett különböző biztonsági kamerás és videó jelenetekkel a CBS Reality megdöbbentő történetekbe avatja be nézőit, az eseményeket átélt emberek beszámolóin keresztül. A Zone Reality 1999-ben indult, és ma már 126 országban fogható. Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában, Indiában, Kínában, Ázsiában és az Egyesült Királyságban a csatorna 23 nyelven sugároz a hét minden napján, a nap 24 órájában.

2012. december 3. óta CBS Reality néven működik. Az új csatorna profilja ugyanaz maradt.

A Chellomedia tulajdonában álló Chello Zone a tematikus tévécsatornák egyik vezető, nemzetközi műsorszolgáltatója, képviselője és terjesztője. Az 1991-ben alapított társaság 18 irodával és stúdióval rendelkezik Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és Latin-Amerikában. A Chello Zone kilenc saját tulajdonú tematikus csatornával rendelkezik, melyek összesen 126 országban, 23 nyelven érhetők el. Magyarországon ebből három csatorna - CBS Reality, a JimJam és az Extreme Sports - műsorait láthatják a nézők. A csatorna augusztus elsejétől 16:9 képarányban sugároz.

Műsorkínálat[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Források[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

  1. CBS Reality. Atmedia. (Hozzáférés: 2014. január 12.)
  2. Csatornanézettség - 2013: A 49 legnézettebb hazai tévéadó. Sorozatwiki.hu, 2014. január 22. (Hozzáférés: 2014. január 26.)