Szerkesztővita:Tibor5

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Samat 16 évvel ezelőtt
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Tibor5!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.. Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti Tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Samat üzenetrögzítő 2008. február 7., 16:17 (CET)Válasz

hajózási wikipédia indítása[szerkesztés]

Szia! Először a helyet kellene tisztázni: itt, a Wikipédián belül gondoltad létrehozni, vagy az általad megadott külső oldalon? Ha itt, akkor a kulcsszó "műhely" vagy "portál" lesz, ezek valamelyikét kell létrehozni (majd). Ha a külső, már létező oldal alatt lenne egy bárki által szerkeszthető cikkgyűjtemény, akkor a Wikipédia:Kocsmafal (műszaki) fórumban próbálj segítséget kérni. A névhasználattal kapcsolatban: ha külső oldalakban gondolkodsz, az nem lehet "Wikipédia" (ez bejegyzett név), hanem általában a témához kapcsolódó "wiki" szokott lenni, pl. "Hajózási wiki". Szerintem itt, a Wikipédián belül lenne jobb, itt több technikai segítséget kapsz a cikkek szerkesztéséhez. Maga a wiki számítógépes program használata (úgy tudom) ingyenes, bizonyára léteznek fórumok, ahol a program felinstallálásához, használatához segítséget tudnak nyújtani más felhasználók. misibacsi vita 2008. február 3., 20:34 (CET)Válasz

Itt is válaszoltunk a kérdésedre.

Nagyon örülnénk, ha a hajózással kapcsolatos cikkeket a Wikipédián belül készítenéd. Ehhez lehet egy műhelyt alapítani, és azon belül dolgozni. Ebben szívesen részt vennék én is, és biztos lenne más is. Ha további kérdéseid lennének, keress meg a vitalapomon. Samat üzenetrögzítő 2008. február 7., 16:16 (CET)Válasz