Wikipédia:Javaslatok jó szócikkekre/Mindennapi élet Hangcsouban a 13. században

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Mindennapi élet Hangcsouban a 13. században[szerkesztés]

„Én, a jelölő igazolom, hogy a jelölt szócikk megfelel a „jó szócikk” kritériumainak”.Szilas vita 2019. november 28., 16:37 (CET)

Kezdete: 2019. november 28., vége: 2019. december 12.

Állásfoglalások[szerkesztés]

Bővebb információ a Wikipédia:Jószócikk-státusz elnyerésének folyamata oldalon.

  • Symbol support vote.svg A kritériumokat ellenőriztem és a teljesülésüket tanúsítom.– Porbóllett vita 2019. december 7., 17:14 (CET)

Megjegyzések és kérdések[szerkesztés]

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Ez már nem a legelső mindennapi életről szóló cikke a Wikipédiának. Nyilván nem ennek az eljárásnak a feladata az infobox legyártása, de nincsen erre már valahol, valami infoboxunk? Ettől függetlenül támogathatónak tartom mind tartalmilag, szövegileg és képi világát tekintve, ez csak egy felvetés.– Porbóllett vita 2019. december 7., 13:26 (CET)

Nyilván, ha volna infobox, akkor a cikk címén túl, egy kép, képaláírás, a korszak kezdete és vége, főbb uralkodók (vagy 1, ha az ő uralma alatti időszak), főbb történelmi, társadalmi eseményekre utalás, ilyesmik lehetnének benne. Valamiért nekem összeszedettebbnek tűnnek azok a cikkek, ahol infobox tájékoztat kapásból a cikk témájáról. De ennek megléte, vagy nem léte nem befolyásolja az eljárásnál a véleményem.– Porbóllett vita 2019. december 7., 13:30 (CET)

Nem gyártottam még infoboxot és ezzel a témával kapcsolatban szerintem nagyon nehéz is lenne, talán hagyjuk most, ha lehet.– Szilas vita 2019. december 7., 15:59 (CET)
Forma és stílus[szerkesztés]
Tartalom[szerkesztés]
Források[szerkesztés]