Vita:Antifasiszták Magyarországi Demokratikus Pártja

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: A cikkekkel szemben támasztott alapvető formai és tartalmi követelmények nem teljesítése miatt törölve. – Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2012. augusztus 13., 02:11 (CEST)

Antifasiszták Magyarországi Demokratikus Pártja[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Nem cikk, hanem a párt kiáltványa. Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2012. augusztus 8., 11:50 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő Ilyen az, amikor az OTRS-engedély olaj a tűzre. :) Január óta meg az engedély óta a fölkenő feléje se nézett. --Pagonyfoxhole 2012. augusztus 8., 16:52 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő A fő baj, hogy nem csak a cikkben, de máshol sem találok egy olyan mélyrehatóbb ismertetést a pártról, ami nem propagandaanyag lenne. --Karmela posta 2012. augusztus 9., 15:24 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő: anticikk. OsvátA Palackposta 2012. augusztus 9., 19:57 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, nemcikk, propaganda. --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2012. augusztus 12., 17:05 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!