Szerkesztővita:Hyberoid

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Laszlovszky András 14 évvel ezelőtt a(z) Monument Valley témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Hyberoid!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Iller :o 2006. november 25., 19:46 (CET)Válasz

WP:3VSZ[szerkesztés]

Felhívom a figyelmedet a fenti szabályra. -- nyenyec  2007. január 24., 23:23 (CET)Válasz

Mindig jó tudni, hogy van, aki éberen őrködik afelett, hogy a szabályokat betartsák. ;) Főleg, ha az őr érdeke így kívánja.

USS Midway[szerkesztés]

Szia, a cikket átneveztem USS Midway-re, ez a helyes címe. Kérlek ügyelj erre, ha hasonló szócikkeket hozol létre. Tettem be {{hajó infobox}}(?)-ot, alapadatokkal, te biztosan jobban ki tudod tölteni a többivel. Üdv, – Timish levélboksz 2009. október 9., 12:26 (CEST)Válasz

Bryce Canyon Nemzeti Park[szerkesztés]

Fenti címen megtalálod a cikket. Áthelyeztem oda. Cassandro Ħelyi vita 2009. október 16., 13:05 (CEST)Válasz

Formázás[szerkesztés]

Szia! Látom, hogy létrehoztál több jó cikket az USA nemzeti parkjairól. (Ennek személy szerint is örülök, mert nagyon szeretem ezt a témakört - de ez most mellékes.)

Viszont nem formázod őket, ami nem olyan nagyon jó. Tegyél belőjük belső linkeket, képet a Commonsról, esetleg infoboxot, több interwiki hivatkozást és az egyébként hasznos tartalom szép és informatív is lesz. Példának a Bryce Canyon Nemzeti Park-ot megreparáltuk több kedves szerkesztőtárssal.

Ha bármiben tudok segíteni, írj a vitalapomra! (És gyönyörű ez a Bryce Kanyon! ;-)) Piraeus vita 2009. október 17., 12:16 (CEST)Válasz

Monument Valley[szerkesztés]

Bocs, én nem figyeltem (sosem figyelem), hogy melyik kép kié. Egyszerűen a nagyobb látószögű panorámakép nekem többet mutatott, és a másikat épp azért vettem ki, mert a kettő együtt viszont felesleges az azonos téma és nézőpont miatt. Elhiszem, hogy személy szerint Neked többet jelent a másik kép, de hát ez egy ilyen műfaj. Velem is előfordult, hogy egy általam elkezdett cikkben a saját illusztrációmat lecserélte valaki egy jobbra. De nekem eszembe sem jutott, hogy ez valamiféle tiszteletlenség lenne velem szemben. Engem éppígy a jobbító szándék vezérelt, és még egyszer mondom: fogalmam sem volt arról, hogy melyik képet ki készítette, mert ez sosem érdekelt. Ezért furcsállottam a szerkösszefoglalót is, mert nem értettem, mi ez a ragaszkodás egy bizonyos képhez. L András 2010. január 21., 15:11 (CET)Válasz