Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Z.Tomi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Piraeus 7 évvel ezelőtt a(z) Nissan Leaf - forrás témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Z.Tomi!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Piraeus vita 2016. szeptember 15., 12:20 (CEST)Válasz

Nissan Leaf - forrás[szerkesztés]

Kedves Z.Tomi!

Kiegészítetted a Nissan Leaf cikket, amit ezúton köszönök. Viszont meg tudnád adni a cikkben, hogy honnan származnak ezek az információk? A Wikipédiába csak úgy kerülhet be adat, ha megadjuk a forrásokat hozzá: erről itt olvashatsz. Ha kell hozzá segítség, akkor kérlek jelezd!

Üdv:

Piraeus vita 2016. szeptember 15., 12:24 (CEST)Válasz

Kedves Piraeus! Most láttam a fenti kérést. A forráson túl, amit lent megtalálsz, szeretném jelezni, hogy én egy ilyen autót vezetek, mitöbb, ezzel dolgozom (taxisként). Havi 7-8000 kilométert teszek bele, napi 7-8 óra alatt. Tehát az esetleges jövőbeni frissítések, akár saját tapasztalatok alapján is történhetnek. Íme a forrás és egy részlet a cikkből:

http://www.vezess.hu/ujauto-teszt/2013/04/29/nissan-leaf-villanyautot-mindenkinek/

Olsóban mutatták be a megújított Nissan Leafet, amely több, mint 100 ponton változott – főleg – a vásárlói visszajelzések alapján. Nálunk ugyan nem forgalmazták eddig az autót, de a külföldi tulajdonosok 93 százaléka elégedett volt vele eddig is, amely gyakorlatilag 100 %-os arány, néhány dacos, “csak azért sem” figurával közöttük. A változtatások ellenére az új Leaf kívülről gyakorlatilag nem ismerhető fel avatatlan szem által, sőt a gyakorlatban nekünk sem sikerült első ránézésre.

Üdv: Z.Tomi