Szerkesztővita:Stipkovits7

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 5 évvel ezelőtt a(z) Fotóid témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Stipkovits7!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Timiş üzcsi 2008. június 8., 19:40 (CEST)Válasz

Tokaj[szerkesztés]

Szia! Az általad beírt szöveg (Tokaj szócikk) a http://www.tokaj.hu címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik. (Kivéve, ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, vagy a szöveg szabadon felhasználható a GFDL szabályai szerint – ez esetben kérlek, jelezd ezt a cikk vitalapján.) Kérlek, mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy a jogi kocsmafalhoz! Köszönöm!– Istvánka posta 2009. május 5., 08:27 (CEST)Válasz

Zsaroló levél[szerkesztés]

Kolléga, ez a kép meg hunnan van? Ha véletlenül valami törvénytelen helyről, akkor most még megdumálhatjuk, hogy futni hagylak, ha feldobsz valakit az általad ismert jogtalan képfeltöltögetők közül. Ha nem vallod be, akkor a Szent Wikinkvizíció elé leszel citálva a Cikipédia 3. parancsolatának megszegéséért és ottan már a beösmerés sem segít rajtad. Így végzi minden álnok jogszegő képfeltöltögető!

No, komolyra ferdítve a szót... neten talált képet nem töltünk fel, mert így szólt az Úr, de ha nem, akkor sem helyesli. Az utcán talált kerékpárra sem pattanunk fel csak azért, mert nincs leláncolva és nem őrzi két pitbull. Ez a kép szerintem nem a saját alkotásod, hanem a GYSEV-é, ezért újat kell helyette rajzolni. Ezt a munkát én el szoktam vállalni, itt megnézheted, hogy miféle térképeket tudok rajzolni.

Kérlek, hogy ha rajzolt térképre van szükséged, akkor előtte inkább szólj nekem, megoldjuk a problémát. – Beroesz 2009. június 8., 09:13 (CEST)Válasz

Fotóid[szerkesztés]

Szia! A huwikin lévő fotóidat áttöltöttem a Commonsba, itt megtalálod mindet: c:Category:Photos by Stipkovits7. – Regasterios vita 2018. június 28., 22:42 (CEST)Válasz