Szerkesztővita:Stephen Vincent Strange

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshezMentorálás[szerkesztés]

2018 elején kezdtem el szerkeszteni azóta nem akadt nagyon gondom, ám az utóbbi időben több más wiki rendszerrel ismerkedtem meg. Szeretném, ha lenne mellettem valaki akitől bármikor tudok tanácsot kérni és tudna segíteni a CserkészWiki szerkesztésénél és wikivoyage-ben akadó problémáknál is.

Mentorálás
Stephen Vincent Strange új a Wikipédiában, és szeretné, ha személyre szóló segítséget kapna egy mentortól. Ha te szeretnéd ezt magadra vállalni, és még nem volnál mentor, akkor ismerkedj meg a mentorálás műhellyel. Persze annak sincs akadálya, hogy minden formalitást mellőzve segíts.
Ha a kérés elérte célját, akkor udvariasság eltávolítani (vagy nowikibe tenni), máskülönben bekapcsolva tartja a mentorok riasztását!
A mentorok esetleg könnyebben jelentkeznek, ha a mentort kérő megadja, milyen témában szeretne szerkeszteni.
Ennyi ideje változtattak utoljára ezen a lapon: 77129 perc

CserkészWiki[szerkesztés]

Szia! A CserkészWiki szócikkhez szükség lenne forrásokra, mert megmondom őszintén, így első látásra nem tűnik nevezetesnek, de ezt csak a független források alapján lehetne eldönteni. Ellenben pl. a ScoutWiki Network lehet, hogy nevezetes lenne, de ahhoz is szükség lenne forrásokra (meg persze magára a szócikkre). Palotabarát vita 2019. szeptember 12., 13:10 (CEST)

Köszönöm! Ezt tényleg elfelejtettem, de már pótoltam a hiányt, ha kielégítő, kérlek vedd le a sablont!– Stephen Vincent Strange vita 2019. szeptember 22., 14:41 (CEST)

Szia! Az a baj, hogy ezek a források nem függetlenek, hiszen mindegyik a cserkészszövetséghez kötődik, ahogy maga a weboldal is. Olyan forrásra van szükség, amelyik a szövetségtől függetlenül jelent meg: ez lehet egy újságcikk (ami nem a cserkészek által kiadott lapban jelent meg), egy könyv (amit nem a cserkészszövetség adott ki) , bármi. Ha nincs ilyen, akkor törölnünk kell a cikket, mert a Wikipédiában csak olyasmiről jelenhet meg szócikk, aminek a történetét már mások feldolgozták. Ezért írtam, hogy talán a ScoutWiki Network megüti ezt a szintet, de külön az egyes országok cserkészoldala aligha. Nézd meg a nevezetességi irányelvünket, az részletesen leírja miről lehet szócikk a Wikipédián. Palotabarát vita 2019. szeptember 22., 18:31 (CEST)