Szerkesztővita:Prücsök/2010. április 28-ig

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 13 évvel ezelőtt a(z) A mai vandál témában


Nem szabad kép

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Themama&thepapa.jpg kép licence a Wikipédia szempontjából nem szabad licenc, emiatt a kép 30 napon belül törlésre kerül. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni szabad licencre, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt egy {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a Wikipédia:Folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, RepliCarter Wormhole 2010. február 13., 22:29 (CET)

Re: country

Szia Dávid :)

Hát én se sok olyan emberrel találkoztam errefelé aki szereti a countryt. Fordítani szívesen segítek neked bármit. Én is gondolkodtam már, hogy el kellene indítani egy country zenés portált. Szerintem megbeszélhetnénk, hogy milyen legyen :) Te kiket hallgatsz ?

--Dante vita 2010. március 26., 15:51 (CET)

Hát én az úgynevezett "outlaw" country zenét szeretem, például Johnny Cash, Kris Kristofferson, John Prine, Wille Nelson stb. megnézem a cikket, ha nem is ma de holnap mindenképpen lefordítom :) Honnan szerzünk még tagot ? :)

Szia, ez most lett kész Lady Antebellum (album), nézd meg hogy milyen majd még lehet rajta javítani. --Dante vita 2010. április 3., 23:36 (CEST)

Hát az, hogy nem válaszoltak rá nem azt jelenti, hogy nem akarják. Lehet h csak kicsit eldugott helyen van a többiek számára. Meg kellene nézni, hogy kik szerkesztették az eddigi country témájú cikkeket és írni nekik direktbe. Szerintem így gyorsabban kiderül mi a helyzet.-- Dante vita 2010. április 4., 09:09 (CEST)

Szia :) Azért tűntem el mert közeledik az érettségi, és egy csomó végzős diák van, aki javítani akar meg ilyenek, meg írásbeli is lesz, szóval mostanság még nethez se igazán kerülök, de még 1 hét és vége az érettségi mizériának és akkor megint fogok tudni fordítgatni ezt azt. A júzerbokszot láttam és ki is tettem :) -- Dante vita 2010. április 22., 18:18 (CEST)

Zürich tömegközlekedése

Ezt a cikket felesleges külön kezelni, mert ez így kevés. Ha nem dolgozol rajta, akkor beépítem a Zürich cikkbe. üdv Szajci reci 2010. március 31., 10:24 (CEST)

Rendben. Jobbulást kívánok:D Szajci reci 2010. március 31., 15:48 (CEST)

Kategóriák

Szia!

Kivettem a Denveri nemzetközi repülőtér szócikkből a "Repülőterek" kategóriát, amit betettél, mivel az "USA repülőterei" ebben már benne van! Itt olvashatsz erről: Wikipédia:Hogyan kell a kategóriákat használni? misibacsi*üzenet 2010. április 1., 08:22 (CEST)

kiemelés

Igen lehet, hiszen a képregényeknél is ez van. Raziel kollega tudna erről mesélni:D Szajci reci 2010. április 4., 06:59 (CEST)

A képek egyáltalán nem szükségesek ahhoz, hogy egy cikk kiemelt legyen. Viszont mivel ebben az esetben egy televíziós sorozatról van szó, elképzelhető, hogy találsz szabad képeket mondjuk a színészekről, vagy jellegzetes külső forgatási helyszínekről. Ami a képeknél jóval fontosabb, hogy a cikk minden állításához rendelj hozzá egy jegyzetet, ami alátámasztja azt. Ezeknek a használatához nézd meg például a The Firebug cikket. Forrásoknak megbízhatóakat válassz, például ne blogokat vagy fórumokat, kivéve persze ha a blog vagy a fórum hozzászólásának szerzője mondjuk a sorozat egyik szereplője, rendezője, írója stb. Minőségi források keresésére elég jó lehet például a Google Scholar. Szerkezet tekintetében érdemes megnézned néhány angol kiemeltet, azok elég jók (en:Yes Minister, en:House (TV series), en:Lost (TV series), en:Only Fools and Horses). Nem feltétlenül követendőek, de jó ötletekkel szolgálhatnak. Nagy vonalakban ezek, amiket érdemes szem előtt tartani. → Raziel szóbuborék 2010. április 4., 08:20 (CEST)

Akkor nem raksz bele képet. Egy szappanoperáról szóló cikk valószínűleg illusztrációk nélkül is érthető. → Raziel szóbuborék 2010. április 4., 18:17 (CEST)

Három-szoros

(Nem három-szoros, hanem három-szurdok)

Szia!

Ha ez tényleg így van, a szócikket át kell nevezni. Ne feledkezz meg a cikkben a képaláírásokról sem. Egyébként mi a név forrása? misibacsi*üzenet 2010. április 16., 13:32 (CEST)

Légtérzár szerk. ütközés

Szia Keldvi! Összeütköztünk ezen a cikken, befejezem a légterek frissítését és szólok, ha kész. Köszi, Dunee msg 2010. április 19., 11:43 (CEST)

Végeztem a formázással és a frissítéssel, köszi! Dunee msg 2010. április 19., 12:31 (CEST)

NY metró

Szia! Köszi, hogy szóltál, ez elkerülte a figyelmemet. Visszaállítottam a kérdéses részeket. Üdv: Silvio Üzenj! 2010. április 20., 15:24 (CEST)

Orvos

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen vagyok 3-ad éves medikus. Nem tudom talált-e? Föld-lét vita 2010. április 21., 15:13 (CEST)

Re: Mentor

Szia! Mivel úgy írtad, amíg nem jön más, elvállalod, ezért írtam Rakonca lapjára. De ha kéred, a tied. :-)

Más: miért nem nevezteted át magad a WP:BÜRÜ-n? - RepliCarter Wormhole 2010. április 25., 00:14 (CEST)

Látom, már el is készítetted a mentori bemutatkozásodat. Üdv a mentorok között, Prücsök! Jó lenne azonban, ha a bemutatkozásodat még úgy kiegészítenéd, hogy kiderüljön belőle, hogy melyik korosztályhoz tartozol. – Karmelaüzenőlap 2010. április 26., 06:16 (CEST)

Queer as Folk

Hi, David. It is said here that the pictures in the article on QaF-US have been officially released by Showtime for promotional purposes. -- Id

re:Sablonok

Akármikor, ha szükség van rájuk. – Einstein2 Einstein2 blablabla, és más zagyvaságok 2010. április 26., 18:11 (CEST)

Kész, viszont a tükörfordításoknál nem tudtam többet fordítani. – Einstein2 Einstein2 blablabla, és más zagyvaságok 2010. április 26., 19:28 (CEST)

{{New York-i metró}}Einstein2 Einstein2 blablabla, és más zagyvaságok 2010. április 27., 19:03 (CEST)

Kocsis László Levente

Szia, Dávid! A cikk törlésre jelölésével kapcsolatban zargatnálak. Az egyik, hogy elfelejtetted aláírni és listázni a megfelelő lapon a {{törlés link|Kocsis László Levente}} linkkel, a másik, hogy a kérelmező (KLL testvére) már annyira nem akarja a cikk törlését, hogy képet is küldött nekünk (lásd a fájl lapját). Pataki Márta levelezett vele. Így is van kifogásod a cikk ellen? :-) Üdv: Dávid, vagyis Vungadu Lőjetek! Ide lőjetek! 2010. április 26., 20:48 (CEST)

Oks, köszönöm a választ. Megtennéd, hogy ezt ott is leírod (aláírva Vigyor)? Közben más is írt, köll valamit kezdeni a lappal. Vungadu Lőjetek! Ide lőjetek! 2010. április 26., 21:15 (CEST)

Kérdés Bürü-hez

Keldviként megerősített voltál? – eLVe kedvesS(z)avak 2010. április 27., 14:29 (CEST)

Akkor gyorsan vésd fel magad a Bürüre a megerszerkesztők közé (indokkal), mert jelenleg nem vagy. :) – eLVe kedvesS(z)avak 2010. április 27., 14:49 (CEST)

Nem az átnevezés miatt nem vagy megerősített, hanem mert amikor Samat megvonta a járőrjogodat, nem adott megerősített jogot. – Hunyadym HunyadymVita 2010. április 27., 20:02 (CEST)

Válasz: Volánbusz viszonylatok

Ne haragudj a megkésett válaszért. Pontosan mi a gond az említett számozásokkal? – CsGábormegbeszélés 2010. április 27., 21:59 (CEST)

Azt hiszem, az eredeti cél (még úgy két éve) az volt, hogy csak a Budapest területét érintőek legyenek felsorolva. – CsGábormegbeszélés 2010. április 27., 22:23 (CEST)

Iw, kategóriák szerkesztői allapon

Szia! Bocs, hogy megint én: ezúttal arra kérnélek, hogy „éles” kategóriákat és interwikiket ne tégy szerkesztői allapra. Az a legegyszerűbb, ha az építés időtartamára nowikized, majd élesítéskor kiszabadítod őket. Üdv, Vungadu Lőjetek! Ide lőjetek! 2010. április 28., 02:04 (CEST)

A mai vandál

Szia! Hogy ne fajuljon el a helyzet úgy, mint a mai anyázós vandálnál, próbálj meg érzelemmentesebb üzenetet írni, elsőre mindenképpen. Tudom, hogy az írott szöveget mindenki a saját aktuális hangulata szerint értelmezi, de azért jobb vigyázni ezzel. Mellesleg vannak erre sablonok is. Pl. jelen esetben nem kellett volna (szerintem) ez az "emberi hangnemben töltsd ki a szerk. összefoglalót", hanem egyszerűen csak a Sablon:Vandalizmus és kész. Egy ilyen user valszeg arra is hasonlóképpen reagált volna, de nem biztos. - RepliCarter Wormhole 2010. április 28., 20:33 (CEST)

Igen, ez vélhetően egy régi és talán kitiltott szerkesztő volt, azért is reagált így. - RepliCarter Wormhole 2010. április 28., 21:14 (CEST)