Szerkesztővita:Orban Dani

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Orban Dani 12 nappal ezelőtt a(z) Aqualand témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Orban Dani!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Felküldési segédlet
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál szó szerint ne másolj máshonnan, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Ogodej vitalap 2024. április 8., 13:19 (CEST)Válasz


Aqualand[szerkesztés]

Kedves Dani! Összehasonlítva a ma feltett cikket az aqua-land.hu/Aqua_Park1.html weboldallal az egyezés 85%-os. Sajnos ez nem kerülhet fel a Wikipédiára, addig, amíg saját szavaiddal át nem fogalmazod a teljes cikket, vagy nem szerzel engedélyt a másolásra. az engedélykérés lépéseiről itt olvashatsz: Wikipédia:Engedélykérés. Ugyanakkor probléma, hogy a cikk teljes egészében szinte reklám. Ezeket kiszűrve és a nevezetességét, történetét leírva természetesen szívesen látjuk a cikket.

Ha gondolod, a most láthatatlanná tett cikket vissza tudom állítani, hogy javíts rajta, de feltételezem, neked is megvan. Üdvözlettel: Ogodej vitalap 2024. április 8., 13:25 (CEST)Válasz

Kedves Ogodej! Természetesen javítjuk a hibákat ezek alapján, továbbítom az Aqua Land kommunikációs szakembere felé. Addig ha lehetséges megkérném, hogy állítsa vissza és mielőtt javítjuk az anyagot.
Továbbá azt szeretném mondani, hogy nem az aqua-land.hu/Aqua_Park1.html-al egyeztetjük a tartalmat, hanem új weboldal nyílt, a https://aqualandtermal.hu/ ahova úgyszintén folyamatosan érkeznek ki a tartalmak.
Üdvözlettel,
Orbán Dani Orban Dani vita 2024. április 8., 13:45 (CEST)Válasz
ide tettem át, itt lehet javítani: https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkesztővita:Orban_Dani/Aqualand , szerkeszteni, forrásokkal ellátni. Ha kész, nekem kellene szólni, és kiteszem a fő névtérbe. Üdv.: Ogodej vitalap 2024. április 8., 14:31 (CEST)Válasz
Kedves Ogodej!
Továbbítottam az üzenetét az Aqua Land irányába, és változtatásokat végeztünk a cikkben. Reméljük ezen cikk megfelel a Wikipédia irányelveinek. Köszönjük szépen segítségét.
Üdvözlettel,
Orbán Dani Orban Dani vita 2024. április 9., 13:59 (CEST)Válasz
Formáztam egy kicsit, a legnagyobb probléma, hogy továbbra is reklámszerű, és ugye a Wikipédia egy enciklopédia, nem reklámfelület. Az enciklopédia jelleghez hozzátartozik, hogy legyen elegendő forrás a cikkhez. Tehát az információk származását fel kell tüntetni. Ha kikerül a fő névtérbe, akkor a járőrök azonnal tesznek rá egy forráskérőt, és majdnem biztos, hogy a reklám jelleget kifogásolni fogják. Ezeken kellene még dolgozni. Ogodej vitalap 2024. április 9., 18:19 (CEST)Válasz
Kedves Ogodej!
Nagyobb változtatásokat végeztünk a cikkel kapcsolatban, továbbá megjelölésre kerültek források, melyek esetlegesen megerősíthetik a cikk tartalmát.
Bízunk abban, hogy ezen cikk megjelenésre kerülhet,
Köszönettel,
Orbán Dani Orban Dani vita 2024. április 18., 12:56 (CEST)Válasz