Szerkesztővita:KovacsJuli14

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Cvbncv 7 évvel ezelőtt a(z) Üdvözlet! témában

Üdvözlet![szerkesztés]

Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves KovacsJuli14!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Cvbncv Vince(érveljünk) 2016. május 20., 11:41 (CEST)Válasz

Kedves KovacsJuli14! Láttam, hogy szerkesztettél a hangszer lapon. A szerkesztésedet sajnos vissza kellett vonni, amit egy járőr meg is tett, ugyanis nem a wikipédia-szócikkek szokványos formázását, szerkesztési elveit alkalmaztad. De ne bátortalanodj el, lehet, hogy később még hasznos szerkesztésekkel bővítheted Te is az enciklopédiát. Javaslom, hogy olvass bele a fenti dobozban felsorolt útmutatókba, ha bármelyikkel kapcsolatban segítségre lenne szükséged, bátran írj nekem, vagy bármely más szerkesztőnek, a többség szívesen segít majd. A szerkesztés kipróbálásához a próbalapodat tudod használni, melynek linkje a lap tetején jobbra látható bejelentkezés után.

Válaszolni nekem úgy tudsz, hogy a lap szerkesztés gombjára kattintasz, majd beírod az üzeneted. Az előnézet megtekintése gömb segítsével elküldés előtt láthatod, milyen lesz a kap elmentéskor. Ne feledd el a vitalapon az üzeneted négy hullámvonallal aláírni, aminek hatására automatikusan beillesztődik egy aláírás és egy dátum.

Üdv, Cvbncv Vince(érveljünk) 2016. május 20., 11:31 (CEST)Válasz