Szerkesztővita:Király Bence

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt MediaWiki message delivery 3 évvel ezelőtt a(z) We sent you an e-mail témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Király Bence!

Ha a cikkekben próbáltál meg valaminek utánanézni, de nem találtad, akkor a Tudakozóban teheted fel a kérdésedet.

Szerkesztési problémáidról a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, aki tudja a választ, ugyanott fogja megválaszolni.

Személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. A szócikkek vitalapján az adott szócikk kialakítását tárgyaljuk meg. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk!


Szia! Érdemes egy fél napot rászánni arra, hogy elsajátitsa az ember a wikiminimumot. Nem ördöngősség. Bé-verzió: nem kínlódik az ember a wikiszerkesztéssel. Minek a kukának dolgozni? OsvátA Palackposta 2020. június 30., 17:24 (CEST)Válasz

Decsi István (mesteredző)[szerkesztés]

Szia! A lap vitalapján felsoroltam a cikkel kapcsolatos problémákat; remek lenne, ha tudnád őket javítani. Élő személyekről szóló cikkekben különös figyelmet fordítunk az ellenőrizhetőségre. – FoBe üzenet 2020. július 1., 12:30 (CEST)Válasz

We sent you an e-mail[szerkesztés]

Hello Király Bence,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery vita 2020. szeptember 25., 20:51 (CEST)Válasz