Szerkesztővita:Gonda László

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ltbuni 10 évvel ezelőtt a(z) Koszorús Ferenc témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Gonda László!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Vince blabla :-) 2006. december 19., 16:54 (CET)Válasz

Agitáció, propaganda[szerkesztés]

Üdv,

a wikipédia formátumát, tartalmát tekintve (komoly) enciklopédia kíván lenni. Namost ilyenek egyetlen létező (komoly) enciklopédiában sincsenek. – Vince blabla :-) 2007. november 4., 12:56 (CET)Válasz

Vitalapok[szerkesztés]

Üdv, ezen vitalapokat használjuk a Wikipédiában megbeszélésehez, vitákhoz. Minden egyes cikknek és minden egyes szerkesztőnek van saját vitalapja, hogy ott lehessen a cikk tartalmával, vagy az adott wikiszerkesztővel beszélgetni/vitatkozni/megbeszélni/egyéb, azonban a wikipédia nem fórum és nem is rendszerváltó fórum :), se nem újság, se nem hirdetőfal se nem egyéb, hanem Enciklopédia. Olyan, mint a Pallas vagy Révay (vagy valamelyik másik) ott, a polcon, fent, csak onleány formában, folyamatosan frissülő, bővülő tartalommal, és annak minden előnyével és hátrányával. Az én vitalapom például User vita:Vince. a "Kossuth tériek" cikk vitalapja a Vita:Kossuth tériek. A többi szerkesztőnek, illetve wikipédia-cikknek a vitalapja is ezen analógia alapján érhető el (Vita:cikk címe avagy User vita:Szerkesztő felhasználóneve). Telefonszámokat, egyéb elérhetőséget szócikkekbe nem írunk.

Üdv, – Vince blabla :-) 2007. november 7., 13:10 (CET)Válasz

Fájl:Tunti.jpg[szerkesztés]

Szia! Rátöltötted a képet egy régebbi képre - ilyet nem szoktunk cisnálni, csak ha "ugyanazt" a képet töltjük fel mondjuk jobb minőségben, vagy megvágva stb. Ha teljesne más kép, akkor más néven kell feltölteni, nem rátölteni a régire. Te készítetted ezt a képet? Akkor kérlek kövesd a Wikipédia:Felküldési útmutató oldalon leírtaka tés töltsd fel más néven, megadva a dátumot, a kép tartalmát, a szerzőt és a licencet. Köszönöm a figyelmed és a megértésed. Üdv Teemeah fight club 2011. december 30., 16:19 (CET)Válasz


Koszorús Ferenc[szerkesztés]

Szia! Látom szerkesztettél a Koszorús Ferenc cikken. Megnéznéd a vitalapját? Kíváncsi vagyok a véleményedre.

--Ltbuni vita 2014. január 30., 16:40 (CET)Válasz