Szerkesztővita:F.devich

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rlevente 8 évvel ezelőtt a(z) File:SandorDevich.jpg témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves F.devich!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Rlevente üzenet 2015. november 22., 22:32 (CET)Válasz

File:SandorDevich.jpg[szerkesztés]

Szia, köszönjük a korrigálást és az új képet, de azzal van egy kis gond. A Wikipédiára (kevés kivételtől eltekintve) csak szabadon felhasználható képeket szabad feltölteni, de a File:SandorDevich.jpg képhez azt írtad, hogy Reismann Marian (c) HUNGART. Ez azt jelenti, hogy a feltöltött kép szerzője Reismann Marian? Ha igen, akkor az ő engedélye szükséges a kép felhasználásához. Kérem, az alábbi levéllel kérj engedélyt tőle:

Kijelentem, hogy én vagyok a https://commons.wikimedia.org/wiki/File:SandorDevich.jpg kép szerzői jogának tulajdonosa.

Hozzájárulok, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0” szabad licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Kérem, hogy engem, mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg: Fotó: Reismann Marian <<vagy más módon, max. 60-100 karakter>>

Elfogadom, hogy biztosítom a jogot a kép terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igény szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.

Tisztában vagyok azzal, hogy továbbra is én maradok a szerzői jog tulajdonosa, és fenntartom a jogot, hogy a licenc feltételeinek megfelelően nekem tulajdonítsák azt. A mások által végzett módosítások ugyanakkor nem lesznek nekem tulajdonítva.

Tisztában vagyok azzal, hogy a szabad licenc kizárólag a szerzői jogra vonatkozik, és fenntartom a lehetőséget, hogy jogi úton nyerjek elégtételt azok ellen, akik becsületsértő módon vagy a személyiségi jogokat megsértve használják a művet.

Elfogadom, hogy nem vonhatom vissza ezt a beleegyezést, és a művet nem biztos, hogy a Wikimédia-projektek örökké megtartják.

A szerzői jog tulajdonosának neve (aláírás), dátum

és az engedélyező levelet küldd el a permissions-hu@wikimedia.org címre. Engedély hiányában a képet törölni fogják. Ha kérdésed van, jelezd nyugodtan itt, vagy a vitalapomon. (az előbbi hivatkozásra vagy az aláírásom utáni "üzenet" szóra kattintva) – Rlevente üzenet 2015. november 22., 22:41 (CET)Válasz