Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Dorka.kardos

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Piraeus 8 évvel ezelőtt a(z) NTNU MTC témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Dorka.kardos!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Piraeus vita 2015. október 31., 22:05 (CET)Válasz

NTNU MTC[szerkesztés]

Kedves Dorka.kardos! Köszönjük az NTNU MTC cikket!

Szeretném megkérdezni, hogy miért ezt a címet adtad neki? Mivel ez egy kínai nyelvet oktató nyelviskola, gondolom az eredeti neve is kínai, pontosabban mandarin. Nem lenne szerencsésebb azt átírni, mint az angol nevének rövidítését adni címül? Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: Wikipédia:Kínai nevek átírása.

Illetve a cikk most elég sok „praktikus” és elavuló adatot tartalmaz, mint a kurzusok ára, vagy hogy ezek hány órakor kezdődnek. Kérlek vedd figyelembe, hogy a Wikipédia nem reklám, nem brossúra, nem katalógus. Olyan cikkekre törekszünk, amik független források alapján, semleges stílusban mutatják be a tárgyukat. A jelenlegi cikk sok ponton nem ilyen. Érdemes lenne további forrásokkal kiegészíteni és törölni belőle a reklámra, vagy katalógusra emlékeztető adatokat.

Ha bármiben tudok neked segíteni, keress a vitalapomon! Üdv: Piraeus vita 2015. október 31., 22:14 (CET)Válasz