Szerkesztővita:Cincér

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt December 14 évvel ezelőtt a(z) Allapok témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Cincér!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Bináris ide 2009. február 24., 23:17 (CET)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

Cincérek[szerkesztés]

Itt vannak a meglévő anyagaink:

Bináris ide 2009. február 24., 23:17 (CET)Válasz

Sajnos most nem megy[szerkesztés]

Kedves Cincér!

Mentorodul kértél, de sajnos most éppen úgy le vagyok kötve máshol, hogy nem merem elválalni most a te mentorálásodat is. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kérdezhetnél engem is, de jobb lenne, ha elsősorban valaki más állna melletted. Ha nagyon nem fülne a fogad senki máshoz, akkor szóljál újra, de hátha sikerül valaki mást találnod. Elnézésedet kérem!
Addig is, amig sikerül egy mentort szervezned magadhoz, itt teheted fel a kérdéseidet: Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek). A szerkesztőtársaid válaszait is ott fogod megtalálni, közvetlenül a kérdésed alatt. Karmelaüzenőlap 2009. február 26., 13:36 (CET)Válasz

Szia Cincér, én szívesen segítek, ha gondolod! Kérdezz bátran, üzenetet hagyhatsz nekem a "levélboksz" linkre kattintva a nevem után, majd a felső menü + gombjával nyithatsz új üzenetet.
Ha a vitalapra írt az üzeneted befejeztével, az aláírás helyett rákattintasz a tizedik képecskére a szerkesztőablak fölött:


akkor ennek az aláírógombnak a hatására a szoftver beilleszt a szövegedbe négy hullámvonalat.
Ha ezután arra a gombra is rákattintasz, ami így néz ki:

Lap mentése

akkor a szoftver lecseréli a hullámvonalakat arra a szövegre, amit korábban a „beállításaim” segítségével aláírásodként beállítottál, sőt még az aktuális dátummal is kiegészíti azt.

Megjegyés • Más módon is elérheted ezt, nem csak az aláírógombbal:

Allapok[szerkesztés]

Szia! Szerkesztői allapokon "ragadt" szócikkeket keresgélek, és belefutottam a Szerkesztő:Cincér/piszkozat oldaladba. Már van Cincérfélék szócikkünk, ha erre az allapra nincs szükséged, nem dolgozol már vele megtennéd, hogy belemásolod ezt a sablont?

{{azonnali|Saját allap, már nincs szükségem rá|2=-~~~~}}

Persze ha még van velük valami terved, akkor maradjanak. Jelezz vissza kérlek! Köszönöm előre is, szia! December vita 2010. április 5., 02:01 (CEST)Válasz