Szerkesztővita:Benvi85

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tacsipacsi 9 évvel ezelőtt a(z) Szerkesztőlap témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Benvi85!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! – Rodrigó 2007. november 27., 23:07 (CET)Válasz

If You don't speak Hungarian, go here.

Téves kategorizálás[szerkesztés]

Kérlek, vedd ki a szerkesztőlapodról a szócikkeknek fenntartott NASDAQ-on jegyzett részvénytársaságok kategóriát. Köszönettel – Hkoala 2008. szeptember 13., 15:50 (CEST)Válasz

Szerkesztőlap[szerkesztés]

Szia!

A készülő szócikkeket nem a szerkesztői lapon szoktuk tárolni, hanem annak egy allapján (pl. Szerkesztő:Benvi85/próbalap vagy Szerkesztő:Benvi85/nVIDIA), a szerkesztői lapon saját magunkról szoktunk írni. Egyébként pedig már létezik ez a cikk (nVIDIA), inkább ezt bővíthetnéd. A nem létező logóra mutató linket pedig eltávolítottam, mert éppen alakítom át a {{Cég infobox}}-ot, és megzavarodna tőle. --Tacsipacsi vita 2014. május 19., 21:58 (CEST)Válasz