Szerkesztővita:Benedek Gábor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk! Üdvözlünk a magyar Wikipédiában, Benedek Gábor!

Ezúton szeretnélek köszönteni a Wiki-közösségben és egyúttal felhívni a figyelmedet néhány dologra, amit érdemes elolvasnod, mielőtt aktív szerkesztésbe kezdesz!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran ismételt kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a „Segítség” lapokon, akkor a kocsmafalakon érdeklődhetsz. De nyugodtan megkereshetsz engem, vagy bármelyik másik wikipédistát. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ahogyan ez az üdvözlet is példa rá. A közösségi lapokon ügyelj rá, hogy mindig írd alá hozzászólásaidat, hogy a társalgás követhető maradjon.

Hasznos, és egyben kellemes időtöltést kívánok a magyar Wikipédiában! - Pilgab Lóhere.PNG üzenet Mail-forward.svg 2007. június 27., 13:45 (CEST)


Képek[szerkesztés]

Én is üdvözöllek a Wikipédiában! A szerkesztői lapodon feltett kérésednek nincs akadálya, csupán annyi a dolgod, hogy ott ahol felhasználod - tegyél egy hivatkozást a Wikipédiára. Nem csak a képek, térképek, de a szövegek is felhasználhatók ugyan ilyen feltételekkel. - Üdv. » KeFe « vitalapom 2008. szeptember 23., 13:14 (CEST)

Mentorálás![szerkesztés]

Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a többi mentor közül.– Beyond silence Sort both.svg Üz 2008. szeptember 24., 16:17 (CEST)