Szerkesztővita:Barbivagyok

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tambo 5 évvel ezelőtt a(z) Barabás Zsófi témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Barbivagyok!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Tambo vita 2018. június 14., 11:26 (CEST)Válasz

File:Barabás Zsófi.jpg[szerkesztés]

Szia! Ezt a képet sajnos törölni fogják, mert nem Te vagy a szerzője. Kijavítottam a leírólapját. Engedélyt kell(ene) kérned Németh Dániel úrtól. Vagy írhatsz a Magyar Narancson keresztül neki, vagy ha fent vagy a facebookon, akkor ott. Ha kérsz engedélyt, akkor másold be a licenc elé ezt a sablont: {{OTRS pending}} (persze a nowikik nélkül!) és utána mentsed el. Engedélykérő levélre itt találsz mintát: Wikipédia:Engedélykérés#Engedélykérő levél más által készített képek használatára Az engedélykérő levélre írjad be a kép pontos címét, a szerkesztői nevedet stb. Sok sikert kívánok. Ha további kérdésed lenne, a nevem utáni vita feliratra kattintva tudsz nekem írni. Üdv. Tambo vita 2018. június 14., 11:26 (CEST)Válasz

Mivel nincs engedélyezve az email küldése, kénytelen vagyok ide írni. Ezt küldjed el Németh Dániel úrnak. Ha visszaküldte, akkor továbbítsd a címzettnek.


Címzett: permissions-hu@wikimedia.org

Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Barab%C3%A1s_Zs%C3%B3fi.jpg#Licenc

Beleegyezem, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

<<a megjelölés formája>>

Ezzel hozzájárulok, hogy a képeket bárki szabadon felhasználja, illetve azokat bárki módosíthatja is, amennyiben betartja ezen licenc és az egyéb jogszabályok szabta feltételeket. A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra.

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

  • [Dátum]
  • [A szerzői jog tulajdonosának neve]

A képre rátettem az engedélyeztetés folyamatba sablont. Üdv. Tambo vita 2018. június 20., 10:03 (CEST)Válasz

A wikipédia cikkeinek alakja a folyó írással írt szöveg. Nézzél meg néhány személyről szóló cikket. Látni fogod, miről írok. Írjál hozzá bevezetőt. Az interneten a csupa nagybetű kiabálást jelent. Felejtsd el. Ha egy sort *-gal kezdesz, új sorba kerül. Ne hagyjál ki üres sorokat, ha nem muszáj. Azért mielőtt átteszed névtérbe nézzed át. Üdv. Tambo vita 2018. június 20., 14:02 (CEST)Válasz

Barabás Zsófi[szerkesztés]

Szia! Áttettem névtérbe. Üdv. Tambo vita 2018. június 21., 08:23 (CEST)Válasz